НАЧАЛО Други

Да избереш токен: Какво влияе върху добавянето на криптовалутите към борсите?

СЕП. 3, 2018 19:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Да избереш токен: Какво влияе върху добавянето на криптовалутите към борсите?
 

Що се отнася до борсите с най-добри отзиви и най-голям обем на търговия с криптовалути, дори и обикновеният намек за ново добавяне на токен може да подлуди ентусиасти, инвеститори и специалисти, което води до тесни спекулации и често определено ниво на "пъмпване" на стойността на монетата.


Как го правят нормално?


Очевидно заключение е, че най-големите борси избират токените, които ще бъдат изброени в бъдеще, в по-голямата си част ще се основават на ефективността на споменатото крипто, исторически, на други платформи предварително. В комбинация с качествено и количествено изследване на проекта.

Неле Мария Палипея, основател на 8-bit.io и съветник за CLOAKcoin пише за Quora в отговор на въпроса на друг потребител, като посочва накратко, че:

Някои борси само очакват да им бъде платено за включване в техния списък, докато други борси също изследват историята на проекта, преди да бъдат включени в списъка.

За съжаление, все още не сме виждали решение, което може да бъде коронясано за ясния шампион, когато става въпрос за методите на борсите за добавяне на токени - особено когато повечето от вземането на решения се извършва зад кулисите без прозрачност.

Изследваните нови методи са интересни сами по себе си, но без съмнение нищо не може да се възползва от експертна квалификация, за сметка на платформа!


Нови модели от нови компании


Неотдавнашен (и некачествен) пример за "копаене с транс-такса" е реализиран от базирана на Етериум платформа за търговия, наречена BitMart Exchange.

Може да сте по-запознати с платформата за търговия, тъй като тя се класира в рамките на 40-те най-добри крипто борси на CoinMarketCap или потенциално поради неотдавнашното им партньорство с известната китайска блокчейн общност: AISI.fund.

AISI се предполага, че ще стане "един от първите спонсори на BMX пазара".

BMX (известно като "BNB") е името на токенът, който служи за основа на икономическа инфраструктура, на която BitMart's наскоро стартира проект, в който се включва собствен подход към концепцията, вдъхновена от F-Coin.

Това е модел, който преди беше приет от F-Coin Exchange - който позволява на потребителите да гласуват за любимите си токени чрез инвестиране на посредническа марка.


Подходът на Binance и критиките


Единственият въпрос в този случай е, че F-Coin получи остри думи от Binance, като главния изпълнителен директор Чанпенг Джао, който предполага, че организацията няма да издържи дълго. Това обаче не трябва да е толкова изненадващо, тъй като компаниите са преки конкуренти! Читателите обаче трябва да обърнат внимание на това, че краткото търсене в Google предполага, че предупрежденията на Джао могат да бъдат по-близо до истината, отколкото дезинформация.

Схемата на Binance "Community Coin of the Month" позволява на собствениците на платформата да ползват свои токени пропорционално на предпочитания от тях токен от списък с потенциални кандидати, като най-високо оценената монета се добавя към списъка на сайта с нови двойки за търговия.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com с регулаторно одобрение от Малта

Според съобщение от 24-ти ноември Органът за финансови услуги на Малта, или MFSA, е дал принципно одобрение на Crypto.com за два финансови лиценза: 'Лиценз за Финансова Институция' и 'Лиценз за Виртуа...
НОЕ. 28, 2020 23:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света