НАЧАЛО Други

Да избереш токен: Какво влияе върху добавянето на криптовалутите към борсите?

СЕП. 3, 2018 19:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Да избереш токен: Какво влияе върху добавянето на криптовалутите към борсите?
 

Що се отнася до борсите с най-добри отзиви и най-голям обем на търговия с криптовалути, дори и обикновеният намек за ново добавяне на токен може да подлуди ентусиасти, инвеститори и специалисти, което води до тесни спекулации и често определено ниво на "пъмпване" на стойността на монетата.


Как го правят нормално?


Очевидно заключение е, че най-големите борси избират токените, които ще бъдат изброени в бъдеще, в по-голямата си част ще се основават на ефективността на споменатото крипто, исторически, на други платформи предварително. В комбинация с качествено и количествено изследване на проекта.

Неле Мария Палипея, основател на 8-bit.io и съветник за CLOAKcoin пише за Quora в отговор на въпроса на друг потребител, като посочва накратко, че:

Някои борси само очакват да им бъде платено за включване в техния списък, докато други борси също изследват историята на проекта, преди да бъдат включени в списъка.

За съжаление, все още не сме виждали решение, което може да бъде коронясано за ясния шампион, когато става въпрос за методите на борсите за добавяне на токени - особено когато повечето от вземането на решения се извършва зад кулисите без прозрачност.

Изследваните нови методи са интересни сами по себе си, но без съмнение нищо не може да се възползва от експертна квалификация, за сметка на платформа!


Нови модели от нови компании


Неотдавнашен (и некачествен) пример за "копаене с транс-такса" е реализиран от базирана на Етериум платформа за търговия, наречена BitMart Exchange.

Може да сте по-запознати с платформата за търговия, тъй като тя се класира в рамките на 40-те най-добри крипто борси на CoinMarketCap или потенциално поради неотдавнашното им партньорство с известната китайска блокчейн общност: AISI.fund.

AISI се предполага, че ще стане "един от първите спонсори на BMX пазара".

BMX (известно като "BNB") е името на токенът, който служи за основа на икономическа инфраструктура, на която BitMart's наскоро стартира проект, в който се включва собствен подход към концепцията, вдъхновена от F-Coin.

Това е модел, който преди беше приет от F-Coin Exchange - който позволява на потребителите да гласуват за любимите си токени чрез инвестиране на посредническа марка.


Подходът на Binance и критиките


Единственият въпрос в този случай е, че F-Coin получи остри думи от Binance, като главния изпълнителен директор Чанпенг Джао, който предполага, че организацията няма да издържи дълго. Това обаче не трябва да е толкова изненадващо, тъй като компаниите са преки конкуренти! Читателите обаче трябва да обърнат внимание на това, че краткото търсене в Google предполага, че предупрежденията на Джао могат да бъдат по-близо до истината, отколкото дезинформация.

Схемата на Binance "Community Coin of the Month" позволява на собствениците на платформата да ползват свои токени пропорционално на предпочитания от тях токен от списък с потенциални кандидати, като най-високо оценената монета се добавя към списъка на сайта с нови двойки за търговия.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

PayPal официално потвърдиха придобиването на Curv

Финансовите условия на сделката не са оповестени.Множество медии съобщиха, че преговорите за придобиване все още са в ранен етап миналата седмица, но PayPal вече го направи официално.PayPal се ангажир...
МАР. 8, 2021 16:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето какво е мнението на основателят на Лайткойн за нашумялите NFT

NFT Библията на пазара OpenSea гласи, че NTF са "уникални, дигитални елементи с управлявана от блокчейн собственост“ и твърди, че "примери включват колекционерски предмети, предмети в игри, дигитално ...
МАР. 8, 2021 21:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

UFC обявиха партньорство с онлайн крипто казино

Партньорството, обявено на 7-ми март, ще направи Stake "първият официален партньор за залагания" на UFC в Азия и Латинска Америка. Сделката обаче ще изключи ключовия пазар на UFC в Бразилия.Двете фирм...
МАР. 8, 2021 21:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Наддаването за първата публикация в Twitter достигна $2,5 милиона

В петък главният изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси обърна внимание на токенизирана версия на първия си туит на платформата за незаменяеми токени (NFT) Valuables. Въпреки че туитът от 2006 г....
МАР. 7, 2021 18:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света