НАЧАЛО Други

Crypterium с най-бързите крипто транзакции в света

ДЕК. 13, 2018 13:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Crypterium с най-бързите крипто транзакции в света
Блокчейн-базираната финтех стартъп компания Crypterium предизвика класическите банки, като въведе нова функция, която позволява на потребителите да прехвърлят крипто валута, не чрез адреси, а чрез телефонен номер (този на получателя).

Тези прехвърляния се извършват едновременно и компанията твърди, че може да обработва до един милион транзакции в секунда, като решава проблема с мащабируемостта на блокчейн.

Почти всички блок-приложения не са лесни за ползване.tron g>


Технически умели хора са ги създали за други хора, които се занимават с технологии и тези решения все още са много объркващи както за бизнеса, така и за потребителите, които не са толкова компютърно грамотни.

Бившият главен изпълнителен директор на Visa UK Марк О'Брайън си е поставил за цел да направи крипто индустрията мейнстрийм и по-достъпна.

"Ние сме на път към" Netscape момента" на 21-ви век, денят, в който дебютът на Калифорнийски стартъп освети World Wide Web за милиони хора, иначе само смътно запознати с потенциала и обещанието му" - обясни Брайън, споменавайки, че собственият му стартъп, Crypterium , "прави закупуването, продажбата и изразходването на крипто валута в ежедневния живот колкото е възможно по-лесно и това ще доведе до използването до нови висини.

Има два основни проблема, пред които са изправени всички крипто притежатели, докато се опитват да прехвърлят монети и токени. На първо място можете да се объркате с адресите. Ето как изглеждат те - 0x c5b133a52145990313915612bd732f059330287f - поради комплексността им не е твърде трудно да се объркате. И щом го направите, никога няма да получите парите си обратно.

Има и специални хакерски приложения, като CryptoShuffler, които променят адреса на портфейла, докато се копира. Така в полето "Изпращане до портфейла" въвеждате номера на портфейла на крадеца.

Вторият проблем е, че всяка транзакция отнема известно време. Ако става дума за Ethereum, може да са минути, ако е Bitcoin - транзакцията може да отнеме часове. Когато блокчейн мрежите са претоварени, транзакциите могат да отнемат дни.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света