НАЧАЛО Финтех

COTI токените вече могат да бъдат закупени чрез ApplePay

МАР. 4, 2021 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 COTI токените вече могат да бъдат закупени чрез ApplePay

COTI Network е базирана на DAG технология, която позволява на своите клиенти да пускат свои собствени децентрализирани решения за плащане и стабилни монети.

 

Нейната основна родна криптовалута, COTI, вече може да бъде закупена с портфейли на ApplePay.


COTI се предлага за безпроблемно закупуване чрез ApplePay


Според официалното съобщение на екипа на COTI Network техния COTI токен вече може да бъде получен чрез ApplePay. Това става възможно благодарение на сътрудничеството на COTI с водещата в света платформа за навлизане от фиат в крипто - Simplex.


Тъй като Simplex добави Apple Pay като една от опциите си за плащане за поддържани токени, всички потребители на iPhone могат да получат COTI с няколко кликвания.


Екипът на COTI Network е доволен от този техен ход. Те са сигурни, че новата възможност значително ще разшири общността на притежателите на COTI токени и ще ускори масовото приемане на криптовалутата:


Apple Pay е популярният избор за милиони, тъй като 45% от американците притежават iPhone и сега те могат лесно и сигурно да закупят COTI с него.


Също така, токените COTI могат да бъдат закупени както на централизирани (Binance, Kucoin), така и на децентрализирани (UniswapV2, SushiSwap) борси съответно с USDT, BTC, BNB, ETH и WETH.


Стейкинг 3.0 стартира за COTI


Екипът на COTI добави, че в момента обсъжда с Simplex освобождаването на дебитни карти и начини на плащане по банкови сметки за COTI.


От 1-ви януари 2021 г. токенът COTI може да бъде стейкнат. Екипът на COTI Networks представи поредица от кампании за стейкинг, за да стимулира притежателите на COTI да "заключат" активите си в пулове за стейкинг.


Втората му итерация, Стейкинг 2.0, беше затворен вчера. Екипът кани всички ентусиасти да се присъединят към стейкинг на COTI в кампанията Стейкинг 3.0, която започна да приветства участниците на 1-ви март 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Финтех новини

Clubhouse обмисля инвестиционен кръг с оценка от около 4 милиарда долара

Сделка на тази цена би увеличила стойността си четири пъти от януари и ще отразява астрономическите очаквания на инвеститорите за приложението. Clubhouse е едва на година, но се появява от някои от на...
АПР. 11, 2021 22:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stripe финансира финтех стартъпа Ramp на стойност 1,6 милиарда долара

Двегодишната компания, базирана в Ню Йорк, се конкурира с American Express, нови финтех стартъпи като Brex и по-стари производители на софтуер за управление на разходи като Expensify и SAP Concur.През...
АПР. 11, 2021 10:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Индийската ИТ компания Tech Mahindra стартира стейбълкойн услуга за банки

Технологичният гигант обяви в понеделник, че е сключил споразумение с холандския инкубатор за блокчейн Quantoz за стартиране на инструмент "stablecoin-as-a-a-service" за намаляване на транзакционните ...
АПР. 8, 2021 16:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банката на Япония започва да експериментира със собствена дигитална валута

Експериментите на BOJ с дигиталната йенаBOJ следва стъпките на други централни банки по света. Китайската централна банка (PBOC) е лидер в тези дейности досега, тъй като тя работи по дигиталния юан от...
АПР. 7, 2021 11:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света