НАЧАЛО Други

Coinsquare добавя блокчейн ETF на фондовата борса в Торонто

СЕП. 23, 2018 14:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinsquare добавя блокчейн ETF на фондовата борса в Торонто

Coin Capital Investment Management Inc. (Coincapital), поделение за управление на портфейл на платформата за търговия с цифрови активи Coinsquare, добави ETF, STOXX Blockchain Patents Innovation Index Fund (LDGR), между два нови ETF-а регистрирани на фондовата борса в Торонто.


Coincapital, регистрирана в Комисията за ценни книжа на Онтарио, стана най-новия доставчик на ETF в Канада след въвеждането на LDGR и STOXX B.R.AI.N. Index Fund (THNK), първите ETF на компанията.

LDGR и THNK ETF бяха насрочени за търговия на борсата в Торонто вчера сутринта.

LDGR, първият ETF на Coincapital, инвестира в глобални капиталови ценни книжа на компании, които инвестират в блокчейн технология. Coincapital използва собствен алгоритъм за изкуствен интелект (AI), за да идентифицира компаниите за фонда.

Изборът се основава главно на патентовани заявки за патенти за интелектуална собственост, което позволява на фонда да идентифицира осиновителите и нововъдещите. Селекциите също така използват индекса на iSTOXX Yewno Developed Markets Blockchain Index.

THNK, вторият ETF, инвестира в капиталови ценни книжа на компании, фокусирани върху AI, нанотехнологиите, роботиката и биотехнологиите. Основното съображение е, че компанията трябва да генерира половината от приходите си от съвкупността от сектори B.R.A.I.N. Фондът също така използва iSTOXX Developed Markets B.R.A.I.N Index.


Канадска технология Savvy


"Канадците знаят, че технологиите като изкуствен интелект и блокчейн ще променят начина, по който живеем и работим, но може да е трудно да получите достъп до висококачествени инвестиции в тези сектори, без да разполагате с дълбоки експертни познания", каза Луис Байтман, главен изпълнителен директор на Coincapital в изявление: "Работим за инвеститорите, като използваме задълбочените познания в бранша, за да предоставим на канадците иновативен набор от инвестиционни възможности, които им помагат да инвестират в нови технологии, дори и да не са експерти."


LDGR не е първият блокчейн ETF, който ще бъде регистриран в Канада


Horizons ETFs Management Canada Inc представихаHorizons Blockchain Technology and Hardware Index ETF по-рано тази година. ETF-а подкрепя компании като Hive Blockchain Technologies Ltd, Nvidia Corp, Digital Realty Trust Inc., които разработват блокчейн хардуер и услуги.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света