НАЧАЛО Други

CoinMarketCap пускат изключителен нов индикатор

НОЕ. 13, 2019 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 CoinMarketCap пускат изключителен нов индикатор

Водещият сайт за криптовалути, CoinMarketCap (CMC), обяви старта на новия си показател, сравняващ ликвидността на обмените и двойките токени.

За развитието съобщи “The Capital”, във встъпителната конференция на CoinMarketCap в Сингапур на 12-ти ноември, а инструментът вече е на разположение на сайта на компанията.


Новият показател ще съдържа данни от 3,000 криптовалути.


CMC възнамерява да филтрира пазарни манипулации, като новия показател за ликвидност ще се базира на адаптивни данни. Карилин Чан, главен директор на стратегията в CoinMarketCap, уточни целите на фирмата с тази методология:


Вярваме, че нашата адаптивна методология ще направи нашият показател много труден за манипулиране, тъй като поръчките ще трябва да бъдат поставени близо до средната цена или има риск да бъде контрапродуктивен за оценката на показателя за ликвидност.


Фирмата заяви, че вижда новия си показател като начин за избягване на зависимостта от отчитане на обема, който често е обект на манипулации. В “The Capital” Чан сподели, че “обемът е загубил своята стойност като показател.


Тя обясни допълнително желанието на CoinMarketCap да измести фокуса от обема:


Днес ние въвеждаме нов показател, за да подчертаем най-важното за инвеститорите и търговците: ликвидността. С нашия показател за ликвидност, се надяваме да предоставим обществено благо на крипто пазарите, като насърчаваме предоставянето на ликвидност, вместо инфлацията на обемите. 


Първоначално, CoinMarketCap разкри плановете си да пусне такъв индикатор за ликвидност в края на август, когато посочи 12-ти ноември като целева дата.


През юли, CMC, заедно с крипто медията “Crypto Briefing”, пусна нов продукт за анализ от институционален клас, наречен “Simetri”. Продуктът има за цел да осигури проверка и прозрачност при данните от леджъра на крипто-обмени.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Музикантите вече ще могат да продават творбите си за XRP

Ripple представи нова платформа, наречена xSongs, която позволява на създателите на съдържание да качват дигиталната си музика и да я продават за криптовалутата XRP.Тези, които са заинтересовани в то...
ДЕК. 11, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Копаенето на криптовалути в Грузия използва 10% от цялата електроенергия на страната

Само миналия месец, Bitmain, водещият в света производител на хардуер за копаене, откри предполагаемо най-голямата ферма за криптовалути в света.Съоръжението от 33 000 акра притежава общ капаците...
ДЕК. 11, 2019 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nike ще токенизира обувките си на Етериум блокчейна

 В документ, публикуван в Службата за патенти и търговски марки в САЩ и от 10-ти декември, Nike заяви, че възнамерява да генерира уникални идентификационни номера и да създаде ERC 721 токени за някои ...
ДЕК. 11, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Социалната мрежа подкрепена от EOS обяви старт на бета версия

Voice обяви датата на стартиране на бета в блог публикация.Фирмата също така съобщи, че ще споделя своя напредък с общността. Компанията твърди, че хиляди вече са се регистрирали, за да участват в б...
ДЕК. 11, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света