НАЧАЛО Други

Coinbase започнаха да приемат ETC депозити, вдигат лимита на покупка до $ 25 000

АВГ. 8, 2018 10:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase започнаха да приемат ETC депозити, вдигат лимита на покупка до $ 25 000

Това е една тежка седмица за повечето инвеститори в криптовалути, тъй като проблясващата новина, че най-големият оператор на фондовата борса в света стартира Биткойн пазар, който не успява да се превърне в бичи движение на цените. За поддръжниците на Ethereum Classic (ETC) обаче седмицата не би могла да бъде по-добра.


Coinbase Pro започва да получава Ethereum Classic депозити


През последните два дни Ethereum Classic е класифициран на две от най-известните платформи за търговия с крипто.

Вчера Ethereum Classic стана шестата криптoвалута, обявена в борсовoто приложение Robinhood, чиято услуга за крипто търговия вече е достъпна в 19 държави от САЩ.

Вчера ETC бележи още един важен момент, тъй като индустриалният гигант Coinbase започна да приема ЕТC депозити на Coinbase Pro (бившия GDAX), чийто борсов обмен за крипто операции с търговия срещу USD и други криптовалути, е плануван да започне по-късно през седмицата.

Ethereum Classic все още не е достъпна чрез едноименната брокерска услуга на фирмата, въпреки че вероятно ще бъде регистрирана, след като пазарът се стабилизира на Coinbase Pro.https://twitter.com/coinbase/status/1026883552028254208Двете съобщения стимулират значителното рализиране на цените на ЕТС. През последната седмица Ethereum Classic се е повишил с повече от 11% спрямо щатския долар, което го прави не само се представя най-добре сред токените с пазарни граници над 1 милиард долара, но и единствената голяма криптовалута, която да види движение през този период.


Понастоящем ETC се търгува на глобална средна цена от $ 18,59 което му осигурява пазарна граница от 1,9 млрд. Долара и го нарежда като 12-та по големина криптовалута.


Също във вторник Coinbase представи няколко подобрения на платформата си за брокерски услуги. Първо, компанията повиши лимитите по подразбиране за закупуване в Coinbase до $ 25,000, което е седемкратно увеличение спрямо предишния максимум и елиминира лимитите да се купува и продава за банкови преводи.

Може би дори по-значително, Coinbase сега ще позволи на потребителите да започнат да търгуват с криптовалута веднага след покупката. Преди това потребителите трябваше да чакат банковия превод да се уреди, преди да получат средствата си, процес, който може да отнеме до пет работни дни. Сега потребителите ще могат незабавно да търгуват с тези средства, въпреки че няма да могат да ги прехвърлят във външен портфейл, докато мине банковият превод.

Последното актуализиране е особено забележимо, тъй като привежда политиката за уреждане на Coinbase в съответствие с тази на големите си конкуренти за брокерство на криптовалути - Robinhood, Circle Invest и приложението Square Cash - всички от които правят наличните средства за търговия достъпни, веднага след покупката.

Президентът на Coinbase и главният оперативен директор Асиф Хиржи похвали хода, като го нарече "значително подобрение" за клиентите на фирмата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света