НАЧАЛО Други

Coinbase удвоява броя на служителите си и цели да стане NYSE на криптовалутите

СЕП. 9, 2018 14:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase удвоява броя на служителите си и цели да стане NYSE на криптовалутите

Базираният в Сан Франциско обмен на криптовалути удвои броя на служителите си до 500, според доклад на Business Insider

 

Водещата американска борса за криптовалути Coinbase съобщи, че успява да удвои броя на служителите си, като по този начин постигне целта си за 2018 г. В същото време компанията разкри намеренията си да стане NYSE на криптото.
500 служители на персонала

По-рано тази година Coinbase обяви плановете си да стане пълноправен брокер-дилър, регулиран от SEC. Освен това компанията добави набор от продукти, които улесняват институционалните инвестиции и разкрива намеренията си да се разшири и в Япония. Наскоро обменът съобщи, че изследва потенциала на Биткойн ETF.

Струва си да се отбележи, че по-рано тази година услугата за обслужване на клиенти на Coinbase бе посрещната с огромна критика, за това, че не е била готова. Потребителите на борсата успяха да подадат оплаквания в размер на 134 страници до SEC, като посочиха широк спектър от различни въпроси. В отговор компанията обяви плановете си да открие нов офис в Портланд, Орегон, който ще бъде съсредоточен основно върху спазването на законите, подкрепата за клиентите, човешките ресурси и финансите.


Сериозни намерения


Говорейки на сцената на конференцията TechCrunch Break в Сан Франциско, главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг каза, че той предвижда бъдеще, където компанията му функционира като Нюйоркската фондова борса на криптовалути.

Той също така твърди, че бъдещето ще види много компании, които създават свои собствени токени и където Coinbase ще функционира като мост между крипто и фиат.

Всеки проект с отворен код, всяка благотворителна организация, потенциално всеки фонд или тези нови видове децентрализирани организации и]приложения, всички те ще имат свои собствени токени. Ние искаме да бъдем мостът по целия свят, където идват хората и те приемат фиатна валута и могат да я внесат в тези различни криптовалути.

Освен всичко друго, Армстронг подчерта също значението на регулаторната яснота за това дали правителството на САЩ ще счита гореспоменатите токени за ценни книжа или не.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света