НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Coinbase ще добави още алткойни

ДЕК. 13, 2018 13:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase ще добави още алткойни

Coinbase, традиционно предпазлив обмен, когато става въпрос за добавяне на криптовалути, драстично промени позицията си.


Фирмата със седалище в Калифорния вече е отворила врати за заявления от други фирми.


Активите, считани за подходящи и отговарящи на условията за регистрация, вероятно ще се намират в Coinbase в близко бъдеще.

Coinbase е може би най-предпазливия обмен на криптовалута в света. Към днешна дата са изброени само пет криптота - BTC, BCH, LTC, ETH и ETC. Като решението да се предлагат тези активи е трябвало да бъде взето заедно с орда от адвокати и регулаторни агенции.


В изненадващ ход американската борса вече промени политиката си, стигайки до такава степен, че да търси заявления от екипи на проекти, които желаят монетите да бъдат изброени.


"Винаги сме имали преднамерен подход към добавяне на поддръжка за нови активи към платформата", признава Coinbase в блог публикация във вторник. Продължава: "Днес обявяваме нов процес, който ще ни позволи бързо да предложим повече цифрови активи, които отговарят на местните закони, като удовлетворяваме исканията за регистрация юрисдикция по юрисдикция. На практика това означава, че някои нови активи, изброени на нашата платформа, могат да бъдат достъпни само за клиенти в определени юрисдикции за определен период от време."

Coinbase е спорен обмен, чиито решения, които включват затваряне на сметката на Wikileaks и забрана на депозити, минаващи през миксери за монети, не са били възприети добре. Дори и най-суровите критици ще допуснат, че решенията, които размяната прави, за добро или лошо, оказват силно въздействие върху пазара, както по отношение на диктуване на тенденциите, така и на повишаване на цените.

През август обменът разкри редица алтове, които обмисляше да добави, сред които са ZRX, BAT, XTZ и FOAM. Разумно е да се очаква, че някои от тези монети, както и много други, ще бъдат предоставени за търговия в някои щати в близко бъдеще. Въпреки че Coinbase не е описал подробно критериите за регистрация, вероятно ще даде приоритет на монетите, които се считат за разумно децентрализирани, чиято собственост не е съсредоточена в ръцете на основателите на проекта и които е малко вероятно да бъдат класифицирани като ценни книжа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Вече можете да направите резервация в над 2 милиона хотела с Shiba Inu (SHIB)

Congratulations to @Shibtoken for winning the token battle on #Travala.$SHIB is now listed as a payment method method on https://t.co/CL8FxBfPc0 to book over 3M travel products worldwideJoin the $AVA ...
ДЕК. 7, 2021 21:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

80 милиона XRP бяха прехвърлени в рамките на час

Поредица от големи транзакции с токени на Ripple се появиха в блокчейна преди възстановяването на крипто пазара. Общата стойност на прехвърлените средства е приблизително $76 милиона.Три транзакции се...
ДЕК. 7, 2021 20:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

3 вълнуващи проекта за метавселена, според Coin Bureau

Говорейки в скорошно видео в YouTube, домакинът на Coin Bureau "Guy" каза на последователите, че три проекта за метавселена са позиционирани да успеят и вероятно може да гарантират успешни дългосрочни...
ДЕК. 7, 2021 14:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум кит купува милиарди Shiba Inu (SHIB) токени

Портфейлът “Tsunade” получи 72,266,047,517.25 Shib Inu на стойност над $2.57 милиона от неизвестен Етериум адрес в събота, според уебсайта за наблюдение на китове WhaleStats.Огромният портфейл сега съ...
ДЕК. 7, 2021 12:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света