НАЧАЛО Други

Coinbase се подготвя за потенциални удари от Коронавируса

ФЕВ. 26, 2020 18:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase се подготвя за потенциални удари от Коронавируса

Всеки ден има нови истории за прекъсванията на пътуванията и публичните събирания в Азия поради заплахата от вируса COVID-19.

Криптовалутите и традиционните пазари също бяха засегнати, като Биткойн спадна заради това, че вируса е открит и в Италия. Coinbase се подготвя за най-лошия сценарий.


Според документ, споделен публично от изпълнителния директор Брайън Армстронг, борсата подготвя четиристепенна реакция на ескалация на COVID-19. Всяка фаза на плана ще бъде предизвикана от увеличаване на броя на хората, заразени с коронавирус или местни власти, отговарящи с карантините в непосредствена близост до офисите на Coinbase.


След като има повече от 100 случая на “предаване на вируса от човек на човек”, фаза 1 ще влезе в сила. Планът на Coinbase включва по-незначителни мерки като увеличаване на честотата на почистване на офисите им и ограничаване на “посетителите на офиса само до необходимия персонал”. Компанията обаче също така дава възможност на служителите да работят от вкъщи.


Втората фаза ще бъде осъществена, когато има 1,000 случая, подобни на тези във фаза 1, или ако е в сила някаква форма на наложена от държавата карантина. Мерките на Coinbase ще бъдат ескалирани, като се спрат всички посетители в офисите и вече не се предлага храна на място.


Третата фаза обаче идва с отказ от отговорност: “Карантината се провали, ще бъде диво [wild ride].“ 


Служителите на Coinbase ще трябва да работят от дома, а услугите на трети страни в офиси за почистване и закуски най-вероятно няма да бъдат достъпни за неопределено време. Офисите по същество ще бъдат затворени.


Борсата има офиси в САЩ, Япония, Ирландия и Обединеното кралство. Понастоящем фаза 1 е в ефект за офиса им в Япония.


По време на публикуването на документа, Coinbase е ограничила бизнес пътуванията на служителите си до Китай, Хонконг, Италия, Япония и Южна Корея. Въпреки тези мерки, Армстронг остава уверен, че “рискът от коронавирус COVID-2019 за повечето служители е нисък”:


“Нашите очаквания са, че измерената смъртност (след като случаите с ниска тежест бъдат включени в общия брой) ще намалее значително и ще видим ограничено предаване на запад, където ще има по-малко ситуации с гъсто населени с индивиди от много поколения жилища.”


Това не е първият проблем, с който Coinbase се сблъска. През юни 2019 г. платформата за търговия с криптовалути се срина, което доведе до спад на цената на Биткойн с $ 1,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Три фирми се обединяват за да предложат нова децентрализирана платформа за заеми

В нова блог публикация компанията разкрива, че Anchor се разработва, за да отговори на належащата нужда от лесен за използване спестовен продукт, който привлича потребители извън криптосферата.DeFi&nb...
ЮЛИ. 10, 2020 13:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Brave намери голям партньор за японския пазар

Според обявлението, BitFlyer ще разработи ‘портфейл за крипто активи за потребителите на Brave браузъра’. Няма други детайли за продукта до момента. Японските потребители на Brave браузъра ще бъдат въ...
ЮЛИ. 9, 2020 20:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

По-добре е да имате повече злато от Биткойн, според Майк Новограц (видео)

„Мисълта ми е, че Биткойн го превъзхожда, но бих казал на хората да имат много по-малко биткойни от злато само заради волатилността."Все още е раноПричината Биткойн да продължи да изпреварва златот...
ЮЛИ. 9, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

deepTradeBot Club вече е достъпен!

Клубът е уникално решение за тесен набор от активни партньори, които имат за цел да изградят структури на много нива на платформата. Накратко, статусът на ‘член на клуба’ Ви позволява да разширит...
ЮЛИ. 9, 2020 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света