НАЧАЛО Крипто Крими

Coinbase с дело за търговия с вътрешна информация

НОЕ. 23, 2018 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase с дело за търговия с вътрешна информация

Потребителите, които подадоха съдебното дело срещу Coinbase, сега отиват на съд. Насрочената дата на делото е 31-ви януари 2019 година.


Това гласят нови съдебни документи, подадени на 20-ти ноември.

Делото, което Джефри Бърк подаде по-рано тази година, се ангажира с предполагаемата търговия с вътрешна информация за Биткойн Кеш (BCH) сред служителите на Coinbase през 2017 г., не успя да стигне до съд през октомври. Районният съдия Винс Шабрия отхвърли твърденията на Бърк поради неспособността да "опише обхвата или съдържанието на задължението на Coinbase".

Измененият вариант на делото се фокусира върху борсата, за която се твърди, че попада в нарушение на собствените си правила за регистрация. Coinbase трябва да отговори до 20-ти декември преди първоначалното заседание през януари.

Внезапното лансиране на BCH беше ефективнa част от нападението на Coinbase и CEO Брайън Армстронг, за да се намали цената на BTC и да се повиши цената на BCH с цел стимулиране на повече сделки и по-голяма рентабилност за Coinbase.

Компанията проведе вътрешно разследване на търговията с вътрешна информация, като заключи през юли, че такава дейност не е била извършена.

Заедно със събитията около хард форка на валутата, тези обвинения добавят към отрицателният сантимент, пред който BCH е изправен.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Мениджър на крипто хедж фондове осъден на 7 години във федерален затвор

В изявление от 15-ти септември от Министерството на правосъдието на САЩ (DoJ) се съобщава, че окръжният съдия на САЩ Валери Капрони връчи на Син 90-месечна присъда за измама на инвеститорите в размер ...
СЕП. 16, 2021 15:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC предприема действия срещу компаниите на китайски милиардер

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) повдигна обвинение срещу три от компаниите на китайския милиардер Гуо Венги за първоначално предлагане на монети (ICO) и първоначално публично предлагане ...
СЕП. 15, 2021 08:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази криптовалута се срина до $0 след хак на Avalanche

Zabu Finance разкри експлойта, като поиска помощ от Avalanche и популярните децентрализирани борси, хоствани от Avalanche, като Pangolin и Trader Joe:Портфейлът на екипът зад Zabu не е продал нит...
СЕП. 13, 2021 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Американец призна участието си в крипто измама за $30 милиона

Майкъл Акерман, жител на щата Охайо, може да лежи до 20 години в затвор след като се призна за виновен в измама, която той организирал през 2017 г. Крипто схемата е примамвала стотици инвеститори, деп...
СЕП. 10, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света