НАЧАЛО Други

Coinbase придоби стартъп за блокчейн изследване

ФЕВ. 22, 2019 10:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase придоби стартъп за блокчейн изследване

Coinbase, една от най-големите крипто борси и доставчици на портфейли в САЩ, придоби Neutrino, блокчейн изследователски стартъп, базиран в Италия.


Coinbase придоби Neutrino, защото, както бе посочено в официално съобщение на компанията, компанията вижда blockchain анализа като все по-важна услуга в екосистемата.

Твърди се, че стартъпът ще помогне на компанията да внесе повече криптовалути и функции за по-широк кръг потребители, като същевременно ще гарантира спазването на местните закони и разпоредби. 

Технологията на Neutrino е най-добрата, с която сме се сблъсквали в това пространство, и ще играе важна роля в легитимирането на крипто, като го направи по-безопасно и по-достъпно за хората по целия свят.

Neutrino ще продължи да работи като самостоятелен бизнес, базиран в офиса на Coinbase в Лондон.

Джанкарло Русо, главният изпълнителен директор на Neutrino, заяви, че компанията е решила да се присъедини към Coinbase, защото е "напълно приведена в съответствие с мисията на компанията за изграждане на отворена финансова система." Русо заяви също, че придобиването не е просто важен момент за компанията, но за цялата блокчейн общност.

И докато новините за придобиването на Neutrino привлякоха много внимание, Coinbase направи поредица от придобивания от 2018 г. През април 2018 г. обменът придоби Earn.com за около $ 100 милиона.

Coinbase изглежда търси да засили присъствието си в Европа чрез придобивания и изграждане на мрежа от контакти.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 2,000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales & Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30-ти ноември. В съби...
ОКТ. 21, 2021 10:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple си партнира с дубайска форекс компания

Дубайската фирма ще използва RippleNet Cloud, за да установи коридор за парични преводи между ОАЕ и Малайзия.Плащанията, изпратени чрез Al Ansari Exchange, ще бъдат получени от MoneyMatch, малайзийски...
ОКТ. 21, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света