НАЧАЛО Други

Coinbase назначава съветник от Charles Schwab в Борда на Директорите

ОКТ. 3, 2018 11:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase назначава съветник от Charles Schwab в Борда на Директорите

Разширяването на ръководството на Coinbase продължи във вторник, като добавиха съветникът на Charles Schwab, Крис Додс към своя управителен съвет и потърси бившия главен изпълнителен директор на Instinet Джонатан Келнер, който е новият управляващ директор в Institutional Coverage Group.

 


В блог пост, главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг представи Додс, който седи в борда на директорите в Charles Schwab, една от най-големите брокерски компании и банки в САЩ. Додс също е старши съветник за капитала на фирмата и е прекарал повече от три десетилетия във финансовата индустрия досега.

"Добавянето му към борда на Coinbase е част от усилията ни да разширим възможностите ни за финансови услуги, тъй като се впускаме в тази следваща глава за компанията и за крипто индустрията като цяло", пише Армстронг, добавяйки:

Крис носи водещи умения от световна класа, дълбоко познаване на индустрията на финансовите услуги и значителен финансов и счетоводен опит. Неговият богат опит ще бъде предимство за екипа на лидерите на Coinbase, тъй като се съсредоточаваме върху мащаба на нашия бизнес.

В подобен пост, президентът на Coinbase и главният оперативен директор Асиф Хиржи приветстваха Келнер, който ще проведе институционални продажби от новооткрития офис на Ню Йорк.

"Келнер ще играе ключова роля при доставяйки пакета ни от институционални продукти за крипто търговия до професионални инвеститори", пише Хиржи.

Този ход ще подкрепи усилията на Coinbase за стартиране на институционални продукти, използващи криптовалути като "пълноправен клас активи, който може да се търгува", обясни той.

"Институционалните инвеститори от всякакъв вид ще играят решаваща роля на пазара и ще варират от първокласни институции като емитенти на токени и крипто хедж фондове до по-традиционни финансови играчи като хедж фондове, банки, мениджъри на активи и семейните офиси",
добави Хиржи.

Новината идва един ден след като Coinbase наема бившия изпълнителен директор на J.P. Morgan Опута Езедяро в институционалната си група. Този ход беше обявен от Finance Magnates.



https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света