НАЧАЛО Други

Coinbase намеква за Биткойн маржин търговия в САЩ

ЮНИ. 1, 2019 16:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase намеква за Биткойн маржин търговия в САЩ

В продължение на години глобалният пазар за търговия на Биткойн с маржин е доминиран от BitMEX.


Платформата успя да отчете дневен обем от 10 милиарда долара на 12-ти май, нов рекорд за компанията.Сега Coinbase и Binance търсят да влезнат на пазара.

Предишният връх бе ударен в средата на 2018 г., когато BitMEX достигна 1 милион BTC в дневен обем, което се равнява на близо 9 милиарда долара. Говорейки по време на подкаста на The Block - “The Scoop”, заместник-председателят Емили Чой заяви, че компанията обмисля добавянето на маржин търговия на платформата.

Както се подчертава от Чой, Coinbase ще се нуждае от достатъчна регулаторна яснота от страна на американските власти, преди да позволи търговия с маржин. BitMEX не е позволил на търговците на биткойн в САЩ да търгуват на неговата платформа и остава неясно дали Binance ще обслужва потребителите в САЩ, след като отвори своята дългоочаквана платформа за търговия с маржин в близко бъдеще.

Представител на Binance каза пред TechCrunch, че борсата се стреми да пусне опция за споменатия вид търговия в близко бъдеще.

Ако BitMEX и Binance съсредоточат своите операции за търговия на други големи пазари извън САЩ, за Coinbase, Щатите остават потенциален пазар, който практически не е таргетиран от други борси, предоставящи услуги за маржин търговия.

Чой допълни:Все още трябва да разберем това, защото в САЩ няма много регулаторна яснота в момента. И така, това се обсъжда. 

Вероятно не бихме могли да бъдем по-диференцирани от тях по отношение на акцента върху фиата към крипто моста и като безопасен доверен център на крипто икономиката. Така че мисля, че те играят една игра, ние играем друга.tron g>


Тъй като пазарът възобновява темповете си, борсите вероятно ще имат голямо увеличение на обема, което ще възстанови стабилността на техните операции и паричния поток.

И все пак, те ще трябва непрекъснато да търсят нови пазари, за да може да се разширят и да осигурят капитал, за да бъдат готови за неочакван обрат подобен на този в пазарните условия през 2018 г.

Ако Coinbase успешно открие операция за маржин търговия, която е напълно регулирана, съвместима и прозрачна съгласно законите на САЩ с одобрението на регулаторите, това може да позволи на фирмата да си осигури пазар, който е бил отхвърлен от много борси в продължение на няколко години поради регулаторна несигурност.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джими Уелс пуска на аукцион първата редакция на Уикипедия като NFT

Какво представлява това NFT? Въпреки че NFT-то се рекламира като съдържащ първата редакция на Уелс, той съдържа по-точно оригиналното състояние на уебсайта на Wikipedia."'Hello, World!' беше...
ДЕК. 7, 2021 15:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ritholtz Wealth Management и WisdomTree пускат нов крипто индекс

Наречен RWM WisdomTree Crypto Index, новият индекс се състои от 36% Биткойн, 20% Етериум и 4% от 11 други крипто-свързани актива в отделно управлявана сметка, според съобщение на компанията.Индексът с...
ДЕК. 6, 2021 19:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Индийска банка си партнира с крипто борса въпреки забраната в страната

Банковият гигант обяви, че си партнира с водещата крипто борса WazirX, която ще позволи на търговците да използват банковите услуги, за да ликвидират средствата си. Партньорството между двете страни с...
ДЕК. 7, 2021 08:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Едуард Сноудън отправя предупреждение за крипто гейминга

В ново интервю за Parachains, канал в YouTube, фокусиран върху Polkadot и Kusama, Сноудън казва, че е против монетизирането на гейминг платформи, които използват NFT, защото използват фалшиво усещане ...
ДЕК. 6, 2021 08:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света