НАЧАЛО Други

Coinbase намаляват таксите на Биткойн транзакциите

ЮНИ. 11, 2019 21:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase намаляват таксите на Биткойн транзакциите

Скокът в цената на Биткойн и рязкото нарастване на броя на ежедневните транзакции имаше пряко въздействие върху цената на таксите.


Въпреки многото решения, които бяха предложени за справяне с тези проблеми, някои от най-важните крипто обмени в индустрията все още не успяват да ги приложат.


Мина повече от година, откакто Брайън Армстронг, главният изпълнителен директор на Coinbase, заяви, че неговият екип работи по процеса на партидиране на транзакциите. Наскоро младият предприемач сподели, че тази функция ще бъде добавена в рамките на следващите няколко месеца. 

В Twitter публикация, Сергей Котлиар, главен изпълнителен директор на Bitrefill, посочи, че в Биткойн mempool(хранилището, където се държат необработените транзакции) се наблюдава голям обем сделки, които не се обработват часове наред.

Твърде вероятно е това да е свързано с трафика между борсите.

Въпреки че броят на транзакциите в mempool е значително по-нисък, отколкото през декември 2017 г., сериозен процент от наличното пространство се консумира от борсите, които не оптимизират сделките си.Котлиар упрекна Coinbase за това, че не е партидирал транзакциите си, въпреки че през 2018 г. борсата заяви, че активно работи по въпроса.


Той също така спомена, че  BitMEX са отговорни за натрупването от поне 4MB ежедневно.


Докато някои твърдят, че този процес е целенасочено направен за сигурността на мрежата, Сергей Котлиар смята, че борсите трябва да внесат определени промени, за да олекотят mempool.

Това не е първия път, когато Coinbase бива критикуван. След като SegWit беше интегриран в BTC чрез софт форк август 2017 година, за да може повече транзакции да се побират в блок, на фирмата и отне повече от седем месеца, за да интегрира технологията на платформата.

Джеймсън Лоп, водещият инженер на BitGo, прикани крипто общността да не използват такива услуги.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света