НАЧАЛО Други

Coinbase намаляват таксите на Биткойн транзакциите

ЮНИ. 11, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Coinbase намаляват таксите на Биткойн транзакциите
Скокът в цената на Биткойн и рязкото нарастване на броя на ежедневните транзакции имаше пряко въздействие върху цената на таксите.

Въпреки многото решения, които бяха предложени за справяне с тези проблеми, някои от най-важните крипто обмени в индустрията все още не успяват да ги приложат.


Мина повече от година, откакто Брайън Армстронг, главният изпълнителен директор на Coinbase, заяви, че неговият екип работи по процеса на партидиране на транзакциите. Наскоро младият предприемач сподели, че тази функция ще бъде добавена в рамките на следващите няколко месеца. 

В Twitter публикация, Сергей Котлиар, главен изпълнителен директор на Bitrefill, посочи, че в Биткойн mempool(хранилището, където се държат необработените транзакции) се наблюдава голям обем сделки, които не се обработват часове наред.

Твърде вероятно е това да е свързано с трафика между борсите.

Въпреки че броят на транзакциите в mempool е значително по-нисък, отколкото през декември 2017 г., сериозен процент от наличното пространство се консумира от борсите, които не оптимизират сделките си.

Котлиар упрекна Coinbase за това, че не е партидирал транзакциите си, въпреки че през 2018 г. борсата заяви, че активно работи по въпроса.Той също така спомена, че  BitMEX са отговорни за натрупването от поне 4MB ежедневно.Докато някои твърдят, че този процес е целенасочено направен за сигурността на мрежата, Сергей Котлиар смята, че борсите трябва да внесат определени промени, за да олекотят mempool.

Това не е първия път, когато Coinbase бива критикуван. След като SegWit беше интегриран в BTC чрез софт форк август 2017 година, за да може повече транзакции да се побират в блок, на фирмата и отне повече от седем месеца, за да интегрира технологията на платформата.

Джеймсън Лоп, водещият инженер на BitGo, прикани крипто общността да не използват такива услуги.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Европейският парламент казват, че Р. Шилер не е прав за крипто

Европейският парламент е казал на депутатите да не "забраняват" или "да пренебрегват" криптовалутите в нов доклад, публикуван тази седмица, предвиждайки, че те "ще останат с нас за известно време". До...
ЮЛИ. 2, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дъщерна фирма на Overstock инвестира в базирана на блокчейн платформа за вино

Според скорошно изявление блокчейн ускорителя Medici Ventures, дъщерно дружество на Overstock.com Inc., е инвестирало в базираният в Израел стартъп VinX, който създава блокчейн, базирана на токени, за...
ОКТ. 6, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Япония наказва крипто обмени - замесени са Якудза

Японският регулатор е издал заповеди за подобряване на бизнеса на шест от 16-те напълно лицензирани крипто обмени на страната, включително Bitflyer, Quoine и Tech Bureau. Агенцията потвърди на news.B...
ЮНИ. 23, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво Може Да Научите От Джордж Сорос

Съвсем наскоро Джордж Сорос промени мнението си по отношение на крипто валутите. Милиардера е известен с разбиването на банката в Англия, след като направи 1 милиард долара за един ден. Неговото влиза...
АПР. 29, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света