НАЧАЛО Други

Coinbase надхвърля $9 милиарда в дневен обем

ЯНУ. 13, 2021 20:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase надхвърля $9 милиарда в дневен обем

Търсенето за Биткойн се увеличава, както демонстрира нарастващата волатилност.

 

Coinbase, най-голямата крипто борса в САЩ, регистрира 9 милиарда долара дневен обем на 11-ти януари.


На 11-ти януари Coinbase, Kraken и няколко други борси и доставчици на данни видяха технически затруднения на фона на рекордно голям обем на търговия.


Експлозивното увеличение на обема на търговия с BTC породи изключителна волатилност, което доведе до спад на BTC до около $30,500.


Coinbase, отчитащ обем от $9 милиарда за един ден, е забележителен, защото е еквивалентен на общия обем за първото тримесечие на 2020 г.


Има голямо търсене на Биткойн около $30к


Цената на Биткойн за кратко падна под $33,000 за пореден път на 12-ти януари, демонстрирайки отслабване на инерцията след първоначалното му възстановяване до $37,000.


Търговците остават разделени по отношение на пазарните настроения около Биткойн. Несигурността около краткосрочния ценови цикъл на BTC може да е основната причина за нестабилността и високия обем на борсите.


Търговец, подвизаващ се под псевдонима ”Salsa Tekila”, заяви, че BTC може лесно да падне отново до диапазона от $31,000 до $32,000 за пореден път.


Той каза:


Мисля, че лесно можем да се потопим обратно до $31,000 - $32,000. Не бих заложил на това, но бих обмислил да купя в зависимост от контекста. Така че, няма да преследвам текущите цени без друг спад, задавам сигнал под 33k и над 36k, за да обърна внимание, всичко между това не ме интересува. Успех, не гонете [цената].


Въз основа на високата волатилност около Биткойн и високия дневен обем на Coinbase, изследователят на криптовалута Лари Чермак заяви, че очаква Coinbase да достигне оценка от около $100 милиарда.


Той написа:


Наистина не можете да поискате много повече от растежа, който Coinbase преживява точно преди IPO. В този момент очаквам акциите да се търгуват на повече от 100 милиарда долара тази година. Инерцията е налице и манията ще се случи [в мое мнение].Ще се запази ли тази тенденция?


Поне в обозримо бъдеще се очаква големите борси за криптовалути да видят огромен обем на търговия.


След като Биткойн надмина $40,000, той демонстрира ежедневни колебания на цените от 10% до 20%.


На 11-ти януари, например, Binance регистрира $8,5 милиарда дневен обем на търговия само за двойката BTC/USDT. Това е близо до дневния обем на търговия на Coinbase за същия ден.


Като се има предвид, че Биткойн се движи напред-назад между зоната за подкрепа от $31,000 и зоната на съпротива от $36,000, високото ниво на нестабилност вероятно ще продължи.


Спад под $30,000 вероятно би белязал началото на краткосрочна меча тенденция. Консолидацията под $30,000 може да доведе до спад на волатилността и дневния обем на борсите да се забави в тандем.


Въпреки това, докато не настъпи отслабване на бичия пазар, пазарът на BTC се очаква да види изключителна нестабилност в обозримо бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

ОФИЦИАЛНО: Обявиха кой ще бъде новия председател на SEC

Докато коментира назначението, Лий спомена, че надзорният орган за ценни книжа ще продължи работата си по защита на инвеститорите:Изключително уважавам колегите си от Комисията и изключителния персона...
ЯНУ. 22, 2021 13:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Pornhub вече приема криптовалутите XRP, DOGE, BNB и USDC

Заедно с XRP масивният видео сайт започна да приема плащания в стабилната монета USDC някъде през последния месец, според The Block. Също така сега се приемат за плащания в Dogecoin (DOGE) и Bina...
ЯНУ. 21, 2021 13:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто изкуство на Рик и Морти се продава за $150,000

 Наречен “Първото някога издание на Rick And Morty Cryptoart”, токенизираното произведение на изкуството бе продадено на тих търг за $150,000.  Nifty Gateway съобщи новината в Twitter на 19-ти януари....
ЯНУ. 21, 2021 09:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето как SushiSwap се оказа сериозен конкурент на Uniswap

Впоследствие SushiSwap извлече голяма част от ликвидността на Uniswap, но сега изглежда, че се държи самостоятелно.Доставчикът на блокчейн данни Santiment, се потопи дълбоко в анализиране на SushiSwap...
ЯНУ. 20, 2021 17:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света