НАЧАЛО Регулации

Coinbase лиценз за електронни пари в Ирландия

ОКТ. 15, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase лиценз за електронни пари в Ирландия

Coinbase разширява европейската си опора с лиценз за електронни пари от Централната банка на Ирландия.

На 11-ти октомври Зеешан Фероз, главният изпълнителен директор на подразделението от Обединеното кралство на Coinbase, обяви че борсата е станала една от няколкото компании, която получава лиценз за електронни пари в Ирландия.


Обменът отвори първия си офис в Дъблин, Ирландия, през октомври 2018 г., за да помогне за разширяването на операциите си в Европа и като план за действие при извънредни ситуации, когато Великобритания напусне ЕС. 


Главният изпълнителен директор на Coinbase Великобритания каза следното:


Европа представлява огромна възможност за Coinbase, и днешното обявяване е поредната положителна стъпка за нас. Одобрението от Централната банка на Ирландия вече ще ни позволи да разширим нашата ирландска операция и да предоставим по-добър продукт на клиентите на някои от най-бързо развиващите се пазари. Това също ще ни даде възможността да осигурим паспорт за нашите клиенти в ЕС и ЕИП. 


Съобщава се, че Мартин Шанахан, изпълнителен директор на IDA Ireland, поздрави Coinbase за получаването на лиценза за електронни пари от Централната банка. IDA Ireland е ирландската държавна агенция, отговаряща за привличането на чуждестранни инвестиции в страната. 


Шанахан каза:


Изборът на Coinbase за тази операция увеличава силата на Ирландия като дестинация за компаниите за финансови услуги. Тя предоставя последователна, сигурна среда за предприемачески политики, за да може бизнесът да расте и да процъфтява.


Наскоро бе съобщено, че според доклад на базирания в Канада институт за прозрачност на блокчейн (BTI), Coinbase е една от най-чистите борси за криптовалути в индустрията.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Индийското правителство няма намерение да забранява криптовалутите

Законопроектът, озаглавен „Забрана на криптовалутите и регулиране на официалните дигитални валути“ не е включен в дневния ред, издаден в долната камара на парламента на Индия, Лок Сабха, на 14 ноември...
НОЕ. 16, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Украйна искат да знаят всяко семейство точно колко криптовалути притежава

Въпреки че законът влиза в сила в началото на следващата година, съществува чувство на объркване сред украинците, тъй като никъде в правната рамка на страната няма определение на думата криптовалута.О...
НОЕ. 16, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хонг Конг с нова регулаторна рамка за лицензиране на крипто борси

НОЕ. 15, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Европейската централна банка обмисля забрана на 'високорисковите' активи

През месеците след обявяването му, проектът предизвика спорове и много възмущение сред регулаторите по целия свят, които предупреждават, че на Facebook и изпълнителния директор Марк Зукербърг не може ...
НОЕ. 8, 2019 18:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света