НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Coinbase добавят нови крипто-към-фиат двойки за ETH, ETC, LTC, BCC

СЕП. 8, 2018 09:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase добавят нови крипто-към-фиат двойки за ETH, ETC, LTC, BCC
Платформата за крипто търговия Coinbase пуска няколко нови двойки с британска лира (GBP), започващи 7 септември. За да подкрепят старта, британските клиенти могат да изпращат GBP в своите сметки за Coinbase чрез вътрешен банков превод. Новите двойки ще бъдат пуснати в поредица от туитове.

Coinbase Pro вече поддържа Bitcoin-GBP. Новите двойки са

Ethereum (ETH-GBP)
Ethereum Classic (ETC-GBP)
Litecoin (LTC-GBP)
Bitcoin Cash (BCH-GBP)

Пълната търговия ще бъде въведена на три етапа.

На първия етап клиентите могат да публикуват лимитирани поръчки, но няма да има съвпадения (изпълнени поръчки). Ще бъдат в режим "само за следване" за минимум 10 минути.

Във втория етап, лимитираните поръчки ще започнат да съвпадат, но клиентите не могат да подават пазарни поръчки. На последния етап ще са налице пълни търговски услуги, включително лимити, пазарни и стоп поръчки.

На 23 май, GDAX, обменът на Coinbase бе преработен като Coinbase Pro, като мигаше обновен потребителски интерфейс. Платформата остава като платформа за търговия с криптовалута за физически лица.

Обединеното кралство като цяло обаче представлява само част от обемите на търговията с крипто - по-малко от 1% в световен мащаб.

Според проучване на Morgan Stanley, Малта улавя най-високите обеми на търговия, главно чрез Binance, един от водещите световни крипто обмени, тъй като Coinbase е изправена пред силна конкуренция в Обединеното кралство, която заема най-голямото място за повечето крипто агенции в света.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света