НАЧАЛО Други

Член на Европейския парламент говори за ползите от блокчейн

ФЕВ. 11, 2019 11:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Член на Европейския парламент говори за ползите от блокчейн
Ева Кайли говори на събитието “Ripple Regionals”, организирано от Ripple в хотел в Лондон.

Членът на Европейския парламент говори за блокчейн технологията.


По време на събитието, Ева Кайли говори за това, че се е изправяла пред много съпротивление от първата блокчейн конференция, на която е присъствала през 2014 г., само защото е политик. Тя продължи като каза, че това я направи по-заинтригувана и любопитна по отношение на технологията и тя решила да научи повече за нея.

Вярвах, че ако не сме положителни, съпротивата на традиционните играчи само ще се увеличи и дори може да убие технология, която има толкова голям потенциал за добро.


Тя заяви още, че има огромен контраст между тогава и сега и каза, че сценариите са се променили доста. В допълнение, тя продължи, че регулирането на блокчейн и цифровите активи е било добре прието от европейските банки и лидери от различни финансови институции.

Ева Кайли заяви, че причината, поради която не са си затваряли очите за тази зараждаща се технология, се дължи на две неща. Първото е нарастващото приемане на тази технология от лидерите в целия свят, а второто е резултат от новия подход на ЕС към регулиране.

Позицията на световните лидери и страни се е променила доста. Блокчейн и криптовалутите се приемат и дори разглеждат от много огромни фирми и институции.

Освен това централните банки и правителството обмислят тези технологични нововъведения. Те осъзнават, че могат да променят съществуващата рамка, особено когато става въпрос за трансгранични плащания или преводи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Stephen James BMW приема Bitcoin плащания за покупки на автомобили

Все повече магазини започват да приемат разплащания с криптовалути за своите продукти и услуги. Това помага на компаниите да намалят разходите и да привлекат нови клиенти. Този път Stephen James BMW,...
ЮЛИ. 8, 2018 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Интеграцията на блокчейн в социалните мрежи

През годините блокчейн се признава за рамката зад успеха на криптовалутите с осигуряването на децентрализиран режим на работа и като разпределена книга. Много институции се възползват от нейната функц...
НОЕ. 29, 2018 17:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фиатна Борса В Обединеното Кралство Пуска И Крипто Търговия

Платформата за търговия в Обединеното кралство LMAX, обяви своето влизане на пазара за криптовалути, като стартира борса, насочена към институционални инвеститори, съобщава Financial Times днес, 21 ма...
МАЙ. 21, 2018 17:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

НАП става жертва на предполагаема хакерска атака

НАП, ДАНС и МВР разследват случаят с потенциална уязвимост на данните на милиони български жители и дали тази информация е реална. Самият имейл, който е получен от редица български медии в 10:20 ...
ЮЛИ. 16, 2019 00:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света