НАЧАЛО Други

Четири крипто борси създават саморегулираща се асоциация за дигиталните стоки

АВГ. 21, 2018 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Четири крипто борси създават саморегулираща се асоциация за дигиталните стоки

Крипто борсите Gemini, Bitstamp, Bittrex и BitFlyer USA обявиха създаването на саморегулираща се организация за дигитални стоки, като криптовалутии, съобщава Business Insider на 20-ти август.


Новата група, наречена "Работна група за виртуални стокови асоциации", има за цел да помогне на големите инвеститори да се чувстват по-комфортно с крипто пазара, да работи по формулирането на индустриални стандарти и да бъде "предвестник на формирането на саморегулираща се организация за цифрови стоки като Биткойн и Етериум ".

Първата среща на новосъздадената асоциация ще се състои през септември тази година. Business Insider цитира източника си, като обяснява видовете проблеми, за които групата иска да помогне с решаването им:

В акциите обменът на ценни книжа има своя собствена организация, за да излезе с общи стандарти и съвместно да отговори на декларациите на регулаторите. Новата група може да служи като еквивалент на крипто света, като излезе с най-добри практики за индустрията, търси начини за засилване на ликвидността и премахване на манипулацията на пазара.

Асоциацията е основана от четири крипто борси, базирани в САЩ: bitFlyer, Gemini, създадена през 2014 г. от братята Уинкълвос, Bitstamp, и Bittrex.

В същото време един от най-големите американски крипто обмени Coinbase не е част от групата и е отказал да коментира инициативата, твърди Business Insider.

По-рано това лято Gemini спечелиха патент за система от продукти, търгувани на борсата (ЕТP), които могат да съдържат "цифрови активи" и "други продукти и / или услуги, свързани с ETP, които притежават цифрови активи".

През пролетта на 2018 г., Gemini обявиха партньорството си с Nasdaq за наблюдение на пазарите и смекчаване на последиците от манипулацията на пазара.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света