НАЧАЛО Други

Четири крипто борси създават саморегулираща се асоциация за дигиталните стоки

АВГ. 21, 2018 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Четири крипто борси създават саморегулираща се асоциация за дигиталните стоки

Крипто борсите Gemini, Bitstamp, Bittrex и BitFlyer USA обявиха създаването на саморегулираща се организация за дигитални стоки, като криптовалутии, съобщава Business Insider на 20-ти август.

 


Новата група, наречена "Работна група за виртуални стокови асоциации", има за цел да помогне на големите инвеститори да се чувстват по-комфортно с крипто пазара, да работи по формулирането на индустриални стандарти и да бъде "предвестник на формирането на саморегулираща се организация за цифрови стоки като Биткойн и Етериум ".

Първата среща на новосъздадената асоциация ще се състои през септември тази година. Business Insider цитира източника си, като обяснява видовете проблеми, за които групата иска да помогне с решаването им:

В акциите обменът на ценни книжа има своя собствена организация, за да излезе с общи стандарти и съвместно да отговори на декларациите на регулаторите. Новата група може да служи като еквивалент на крипто света, като излезе с най-добри практики за индустрията, търси начини за засилване на ликвидността и премахване на манипулацията на пазара.

Асоциацията е основана от четири крипто борси, базирани в САЩ: bitFlyer, Gemini, създадена през 2014 г. от братята Уинкълвос, Bitstamp, и Bittrex.

В същото време един от най-големите американски крипто обмени Coinbase не е част от групата и е отказал да коментира инициативата, твърди Business Insider.

По-рано това лято Gemini спечелиха патент за система от продукти, търгувани на борсата (ЕТP), които могат да съдържат "цифрови активи" и "други продукти и / или услуги, свързани с ETP, които притежават цифрови активи".

През пролетта на 2018 г., Gemini обявиха партньорството си с Nasdaq за наблюдение на пазарите и смекчаване на последиците от манипулацията на пазара.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Блокчейн и крипто ще предизвикат текущата финансова система'

“Няма съмнение, че блокчейн технологията като цяло и по-специално криптовалутите ще предизвикат традиционното банкиране, включително резервното банкиране, по начини, които все още не можем да си предс...
ФЕВ. 27, 2021 18:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Andreessen Horowitz ръководи инвестиционен кръг в размер на $25 милиона

Andreessen Horowitz, която управлява портфолио на стойност около $16,6 милиарда, обяви, че води инвестиционния кръг от серия А на Optimism на 25-ти февруари.Търсенето на решения за мащабиране на втори...
ФЕВ. 27, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн платформата Sorare набра $50 милиона в инвестиции

Свежият кръг от Серия A довежда общото финансиране на Sorare до $60 милиона, съобщиха от компанията в четвъртък.Кръгът за финансиране беше воден от Benchmark, инвестиционен гигант, известен с финансир...
ФЕВ. 27, 2021 12:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивша бейзболна звезда продаде NFT на стойност $1 милион за под минута

Търгът, който стартира на 21-ви февруари и продължи 28 часа, генерира общо продажби на стойност $2 милиона. На търга бяха продадени NFT, представляващи рисувана скулптура, направена от ръчно излята см...
ФЕВ. 27, 2021 10:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света