НАЧАЛО Други

Четири крипто борси създават саморегулираща се асоциация за дигиталните стоки

АВГ. 21, 2018 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Четири крипто борси създават саморегулираща се асоциация за дигиталните стоки

Крипто борсите Gemini, Bitstamp, Bittrex и BitFlyer USA обявиха създаването на саморегулираща се организация за дигитални стоки, като криптовалутии, съобщава Business Insider на 20-ти август.

 


Новата група, наречена "Работна група за виртуални стокови асоциации", има за цел да помогне на големите инвеститори да се чувстват по-комфортно с крипто пазара, да работи по формулирането на индустриални стандарти и да бъде "предвестник на формирането на саморегулираща се организация за цифрови стоки като Биткойн и Етериум ".

Първата среща на новосъздадената асоциация ще се състои през септември тази година. Business Insider цитира източника си, като обяснява видовете проблеми, за които групата иска да помогне с решаването им:

В акциите обменът на ценни книжа има своя собствена организация, за да излезе с общи стандарти и съвместно да отговори на декларациите на регулаторите. Новата група може да служи като еквивалент на крипто света, като излезе с най-добри практики за индустрията, търси начини за засилване на ликвидността и премахване на манипулацията на пазара.

Асоциацията е основана от четири крипто борси, базирани в САЩ: bitFlyer, Gemini, създадена през 2014 г. от братята Уинкълвос, Bitstamp, и Bittrex.

В същото време един от най-големите американски крипто обмени Coinbase не е част от групата и е отказал да коментира инициативата, твърди Business Insider.

По-рано това лято Gemini спечелиха патент за система от продукти, търгувани на борсата (ЕТP), които могат да съдържат "цифрови активи" и "други продукти и / или услуги, свързани с ETP, които притежават цифрови активи".

През пролетта на 2018 г., Gemini обявиха партньорството си с Nasdaq за наблюдение на пазарите и смекчаване на последиците от манипулацията на пазара.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ripple официално обяви Bank of America като топ партньор на сайта си

Междувременно, тъй като XRP остава около $0.50, много големи борси - включително ODL платформите на Ripple - преместват изключително големи количества XRP: повече от 310 милиона монети.Bank of America...
НОЕ. 23, 2020 15:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китай призовава за приемане на дигиталните валути на централните банки

Си разговаря с присъстващите на 15-ата среща на върха на лидерите на Г-20 в Саудитска Арабия. Коментарите идват в момент, когато Китай се опитва да позиционира юана като глобална резервна валута, алте...
НОЕ. 23, 2020 17:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто компания с патент за проследяване на транзакции с Monero (XMR)

В блог публикация от 20-ти ноември от CipherTrace, компанията заяви, че патентите ще включват криминалистични инструменти за изследване на транзакционните потоци на Monero (XMR). Те ще имат за цел да ...
НОЕ. 23, 2020 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Швейцарските финансови институции залагат на ETH2, BCH и USDC

От разширяването на съществуващите екосистеми до стейкинг на големи суми върху предстоящи проекти, крипто връзките на Швейцария само се увеличават.Швейцарската банка SEBA обяви на 19-ти ноември, че ве...
НОЕ. 23, 2020 10:22 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света