НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT предсказа (не)успеха на Биткойн?

май 27, 2023 17:07 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT предсказа (не)успеха на Биткойн?

ChatGPT е навсякъде, а след като BlackRock, фонд с над $9 трилиона активи (не милиарда, трилиона, с още 3 нули!) изполват изкуствен интелект, то много инвеститори започнаха да тестват разработката на OpenAI, за да предскажат дали Биткойн има бъдеще в следващите години.

Затова и решихме да тестваме лично доколко може да се вярва на ChatGPT и дали мнението на чатботът съвпада с прогнозите на анализаторите. Към края на статията ще покажем и няколко криптовалути, които ChatGPT хареса.

Какво казват експертите за Биткойн и неговата прогноза?

Следващият халвинг на Биткойн, който ще настъпи след по-малко от година, а вече предизвика дискусии сред участниците на пазара.

Някои твърдят, че подобно на предишните подобни цикли, събитието ще постави основите за следващия рекорд на всички времена. Новият рекорд на цената на BTC обаче, би трябвало да се материализира през второто тримесечие на 2024 г., според “TechDev“.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Първоначално концепцията бе обсъдена през май, в блог актуализация за пазара. Също така тази концепция беше спомената и тази седмица като “основна идея, базирана на времето“.

Изображение от Twitter, показа линии на съпротива, Фибоначи нивата на възстановяване и текущият рекорд на всички времена от 2021 г., отбелязващ пътя към върха през второто тримесечие. Според графиката двойката BTC/USD ще достигне върха от около $160,000.

Какво каза ChatGPT за Биткойн?

Решихме да направим своя експеримент, като попитахме какво мисли ChatGPT за Биткойн. Затова бяха зададени два въпроса.

Какво ще се случи с Биткойн през май?

Прогнозите на ChatGPT са Биткойн да достигне $28,000 до края на месеца. Реално може да се каже, че прогнозата се доближава до тази на анализаторите.

Най-добрата инвестиция ли е Биткойн?

Както каза и ChatGPT, Биткойн е със сигурност добра опция, но не може да се гарантира, че токенът е най-добрият избор на пазара. Макар Биткойн да е популярна опция, то далеч тя не е единствената на пазара.

Затова трябва да разгледаме и криптовалути, които имат потенциала да променят крипто света, а освен това могат да направят своите собственици по-богати. Кои са те? Нека видим.

Топ криптовалути, които са “извън радара

Макар ChatGPT да се представя много добре в оценките си, трябва да знаем, че чатботът има и своите лимити – например, трябва да се “зарежда” с информация, за да може базира отговорите си на нещо. В такъв случай обаче изкуственият интелект може да бъде крайно субективен и да не отрази реалния пазар. Другият проблем е с това, че черпи информация от преди 2021 година, което ни вкарва в “Параграф 22”. Именно тук се намесва и човешкият фактор. Ето какво мислят доста пазарни инвеститори.

Wall Street Memes ($WSM)

$WSM токенът започна много силно,  а на фона на това всички видяха какво успяха да постигнат меме криптовалути като $PEPE, $SPONGE и $SIMPSON. Така че не е трудно да се предвиди какво може да се случи и тук. Цената на токена започна от $0.025, с листване при $0.0337. Проектът стартира сутринта и вече е събрал над $100,000!

Цялата идея се роди със случая с GameStop, при който един човек се изправи срещу кохортата на Уолстрийт и победи, благодарение на колективния дух и свободната воля. $WSM има огромна общност от над 214,000 в Twitter и над 520,000 последователи в Instagram. Това безспорно ще ускори процеса по придобиване на токени, затова и трябва да побързате, ако искате да хванете момента.

Истината е, че успешните предварителни продажби могат да родят страхотни идеи за развитие, а при добър старт може да се чаква и потенциални печалби до 10Х в рамките на броени дни. Вече видяхме какво направи $PEPE.

AiDoge ($Ai)

АiDoge се намира в своя последен етап преди официалното си начало на борсата. До момента са събрани над $14.3 милиона, а остават само по-малко от $600,000 до края на предпродажбите. Цената в момента за токен $Ai е $0.000036 .

 

С подобен старт и с толкова голям интерес, можем да очакваме бърз растеж след като AiDoge официално започне търговията си на крипто борсите. Тази нова криптовалута, която използва изкуствен интелект за генериране на мемета, е едно от най-атрактивните предложения на пазара в момента.

Токенът $Ai на AiDoge е уникален, тъй като дава на потребителите възможността да създават и споделят свои собствени мемета. Това добавя допълнителна стойност към токена и го прави привлекателен за меме общността и инвеститорите, а натискът, че “всичко приключва скоро”, кара инвеститорите да побързат във вземането на решения.

Copium ($COPIUM)

Copium, с новата си меме криптовалута, направи впечатляващо начало, като успя да увеличи цената си с над 400% в началото на търговията. Сегашната цена на токена е $0.003916, което показва бърз растеж, а допълнително стимулира инвеститорите с изгарянето на 250 милиона от токените.

Това е стратегия, която обикновено подкрепя цената на оставащите токени и може да води до бъдещ скок в цената. Пазарната капитализация в момента е над $3.9 милиона, което е значително постижение, особено с оглед на скорошното стартиране на проекта.

Както казват от екипа, “Copium е за всички, изпуснали последните меме криптовалути”, затова и целта е да се обедини общността. В резултат на това има над 18 хиляди фенове в Twitter.

Заключение

ChatGPT не може да предскаже успеха на Биткойн, не може и да направи точна преценка за другите криптовалути. Чатботът не е BlackRock, няма пълната информация за себе си. Затова някои хора вярват, че човешката преценка може да се окаже скритото оръжие на Wall Street Memes, AiDoge & Copium, които имат доверие в концепциите и идеите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Топ 3 истории за загубени Биткойн богатства

Биткойн има потенциала да генерира значително богатство на притежателите си и историята е доказателство за това – но най-важното е да не загубиш достъпа до своя дигиталния си портфейл.

юни 10, 2023 7:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.