НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Чарли Лий: "Всичко е спекулация"

АВГ. 29, 2018 21:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чарли Лий: "Всичко е спекулация"

Създателят на Litecoin (LTC) Чарли Лий отхвърли краткосрочните ценови тенденции като резултат от "спекулациите", подчертавайки, че дългосрочната оценка е по-истинска мярка за успеха на крипто в интервю за CNBC на 27-ми август.


На въпроса до каква степен цената е смислен показател за дадена криптовалута и дали тя отразява текущото състояние на своята мрежа, осиновяване или жизнеспособност, Лий отговори:


В дългосрочен план цената ни казва за успеха на криптовалутите, но в краткосрочен план това всъщност не ни казва много. Например тази година имаше толкова много осиновяване в Биткойн и Litecoin, но цената им е намаляла с 60-70%. Това е така, защото са толкова волатилни, всичко е спекулации тези дни, но в бъдеще цената ще отразява успеха на валутите.

Лий отбеляза, че е "трудно да се предскаже", кога мечият пазар на 2018 г. ще се обърне, заявявайки, че след като е бил на място в продължение на седем години, той е виждал положителна инерция да се завръща в рамките на половин година, както и в рамките на три или четири години.

Той обаче подчерта, че мечия пазар всъщност е добър момент за разработчиците и за крипто обществото да се сгъстят, и да се съсредоточат върху технологичното развитие, да постигнат осиновяване и да се справят с предизвикателства като бъдещ потенциал за растеж:


Бих искал да видя повече разговори около Lightning Network и sidechains, начини да помогнете Биткойн и Litecoin да растат. Мисля, че с депресията на цената, всъщност е подходящо време хората да направят нещo. Това видях в последните няколко мечи пазара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Shiba Inu (SHIB) и още два алткойна показват признаци на възстановяване

Фирмата казва, че меме токена Shiba Inu (SHIB), блокчейна за алгоритмични стабилни монети Terra (LUNA) и децентрализираната борса (DEX) Pancakeswap (CAKE) се възстановяват от падането на пазара по-бър...
ЯНУ. 24, 2022 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над $1.1 милиарда бяха заличени от пазара през последното денонощие

Според данните за ликвидации на Coinglass, над 359,788 търговци са били ликвидирани през последните 24 часа на обща стойност от над $1.18 милиарда.Биткойн (BTC) води групата с ликвидации на стойност $...
ЯНУ. 22, 2022 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света