НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Чарли Лий: "Всичко е спекулация"

АВГ. 29, 2018 21:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чарли Лий: "Всичко е спекулация"

Създателят на Litecoin (LTC) Чарли Лий отхвърли краткосрочните ценови тенденции като резултат от "спекулациите", подчертавайки, че дългосрочната оценка е по-истинска мярка за успеха на крипто в интервю за CNBC на 27-ми август.


На въпроса до каква степен цената е смислен показател за дадена криптовалута и дали тя отразява текущото състояние на своята мрежа, осиновяване или жизнеспособност, Лий отговори:


В дългосрочен план цената ни казва за успеха на криптовалутите, но в краткосрочен план това всъщност не ни казва много. Например тази година имаше толкова много осиновяване в Биткойн и Litecoin, но цената им е намаляла с 60-70%. Това е така, защото са толкова волатилни, всичко е спекулации тези дни, но в бъдеще цената ще отразява успеха на валутите.

Лий отбеляза, че е "трудно да се предскаже", кога мечият пазар на 2018 г. ще се обърне, заявявайки, че след като е бил на място в продължение на седем години, той е виждал положителна инерция да се завръща в рамките на половин година, както и в рамките на три или четири години.

Той обаче подчерта, че мечия пазар всъщност е добър момент за разработчиците и за крипто обществото да се сгъстят, и да се съсредоточат върху технологичното развитие, да постигнат осиновяване и да се справят с предизвикателства като бъдещ потенциал за растеж:


Бих искал да видя повече разговори около Lightning Network и sidechains, начини да помогнете Биткойн и Litecoin да растат. Мисля, че с депресията на цената, всъщност е подходящо време хората да направят нещo. Това видях в последните няколко мечи пазара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Пренасочват ли се институциите от Биткойн към Етериум?

В скорошна бележка анализаторите на JPMorgan твърдят, че Етериум вижда “много по-здравословно” институционално търсене в сравнение с BTC.Американската банкa посочва факта, че има отстъпление при Битко...
СЕП. 23, 2021 18:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света