НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Чарли Лий говори за Litecoin

СЕП. 15, 2018 18:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чарли Лий говори за Litecoin

По време на срещата на Litecoin [LTC] много говорители говориха за криптовалутите, включително Чарли Лий, основателят на Litecoin, давайки своята перспектива за индустрията на живо.

Чарли Лий твърди, че главната цел на срещата е да разясни много от натрупалия се FUD [Страх, несигурност, съмнение], заобикалящ крипто сферата, които карат ранните осиновители да се отдалечат.


Лий е известен с продажбата на всичките си токени Litecoin, ставайки обект на дискусии в социалните мрежи.


Той твърдо потвърди решението си, като заяви, че "щеше да е ужасно", ако не беше продал. Основателят заявява, че причината, поради която той е продал всичките си токени е, че Litecoin се е справял добре по това време и приходите от продажбите му са му помогнали да се съсредоточи изцяло върху развитието на проекта, вместо да разделя времето си с Coinbase. Той каза:

Слава на Бога, че направих това, което направих. Всеки друг маршрут и аз щеше да трябва да търся друга работа, за да управлявам живота си. 

Лий добави, че хората трябва да държат монетите си и да не продават веднага щом настъпи пазарен спад. Това, каза той, ще даде възможност на хората да разпознават пазарните модели и да направят по-добри бъдещи инвестиции.

Той каза, че основната му цел с разработването на Litecoin е да го направи по-добра монета от всички други, като прилага справедливи политики и му позволява да се превърне в глобална валута. Чарли заяви:

Аз не съм много хардкор лидер, но моята единствена визия беше да направя нещо, което да има трайно въздействие върху пазара и да се забавлявам докато го правя.

Основателят на Litecoin продължи да говори за децентрализираната среда и социално медийния аспект на всичко това. Лий заяви, че с бързия растеж на крипто сферата много хора го ангажират, за да работят с Litecoin. Отговорът му беше:

Просто казвам на хората да допринесат най-доброто, което могат, както могат. Ако имат основната идея да го превърнат в глобална валута, аз съм окей с това.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Shiba Inu (SHIB) и още два алткойна показват признаци на възстановяване

Фирмата казва, че меме токена Shiba Inu (SHIB), блокчейна за алгоритмични стабилни монети Terra (LUNA) и децентрализираната борса (DEX) Pancakeswap (CAKE) се възстановяват от падането на пазара по-бър...
ЯНУ. 24, 2022 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над $1.1 милиарда бяха заличени от пазара през последното денонощие

Според данните за ликвидации на Coinglass, над 359,788 търговци са били ликвидирани през последните 24 часа на обща стойност от над $1.18 милиарда.Биткойн (BTC) води групата с ликвидации на стойност $...
ЯНУ. 22, 2022 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света