НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Чарли Лий говори за Litecoin

СЕП. 15, 2018 18:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чарли Лий говори за Litecoin

По време на срещата на Litecoin [LTC] много говорители говориха за криптовалутите, включително Чарли Лий, основателят на Litecoin, давайки своята перспектива за индустрията на живо.

Чарли Лий твърди, че главната цел на срещата е да разясни много от натрупалия се FUD [Страх, несигурност, съмнение], заобикалящ крипто сферата, които карат ранните осиновители да се отдалечат.


Лий е известен с продажбата на всичките си токени Litecoin, ставайки обект на дискусии в социалните мрежи.


Той твърдо потвърди решението си, като заяви, че "щеше да е ужасно", ако не беше продал. Основателят заявява, че причината, поради която той е продал всичките си токени е, че Litecoin се е справял добре по това време и приходите от продажбите му са му помогнали да се съсредоточи изцяло върху развитието на проекта, вместо да разделя времето си с Coinbase. Той каза:

Слава на Бога, че направих това, което направих. Всеки друг маршрут и аз щеше да трябва да търся друга работа, за да управлявам живота си. 

Лий добави, че хората трябва да държат монетите си и да не продават веднага щом настъпи пазарен спад. Това, каза той, ще даде възможност на хората да разпознават пазарните модели и да направят по-добри бъдещи инвестиции.

Той каза, че основната му цел с разработването на Litecoin е да го направи по-добра монета от всички други, като прилага справедливи политики и му позволява да се превърне в глобална валута. Чарли заяви:

Аз не съм много хардкор лидер, но моята единствена визия беше да направя нещо, което да има трайно въздействие върху пазара и да се забавлявам докато го правя.

Основателят на Litecoin продължи да говори за децентрализираната среда и социално медийния аспект на всичко това. Лий заяви, че с бързия растеж на крипто сферата много хора го ангажират, за да работят с Litecoin. Отговорът му беше:

Просто казвам на хората да допринесат най-доброто, което могат, както могат. Ако имат основната идея да го превърнат в глобална валута, аз съм окей с това.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Найджъл Грийн споделя прогнозата си за Cardano (ADA)

Cardano скоро може да достигне нови върхове, според изпълнителния директор на deVere Group Найджъл Грийн.Найджъл Грийн каза пред Business Insider, че четвъртата по големина криптовалута скоро може да ...
СЕП. 22, 2021 09:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света