НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Чарли Лии ще съветва разработването на крипто телефона на HTC, Exodus

ЮЛИ. 31, 2018 13:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чарли Лии ще съветва разработването на крипто телефона на HTC, Exodus

Litecoin (LTC), основателят Чарли Лий tweet-на на 29-ти юли, че той ще бъде съветник за новия смартфон на HTC Exodus, който ще поддържа LTC и Lightning Network (LN).Като признаване на новата консултативна позиция на Лий, HTC tweet-ва:

Една малка стъпка за @SatoshiLite. Един гигантски скок за блокчейн.

Както вече бе съобщено, HTC се опитва да влезе в крипто пространството с мобилно устройство, което включва DLT, обявявайки Exodus за "първият местен блокчейн телефон" през май.

През юни компанията изясни, че Exodus ще съдържа крипто портфейл, който ще поддържа Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), както и LN и популярната dApp игра CryptoKitties.

Tweet-а на Лий, в който той обявява новата си роля в HTC като съветник, също разкри, че Exodus ще подкрепи LTC и Lightning Network "местно", като отбеляза, че той поема ролята на консултант, тъй като "вижда, че има защитен криптофон, LN просто [както] е необходимо за масово осиновяване. "

Докато финалната блокчейн структура на Exodus все още е неясна, Лий успокои в своя tweet, че "Не, те няма да премахнат BTC".

Според Фил Чен, създателят на HTC Vive и ръководителя на бизнеса и корпоративното развитие на HTC, цената на Exodus ще бъде "сравнима" с тази на блокчейн смартфона Finney, поддържан от Sirin Labs, който има очаквана цена на дребно от $1,000.

Китайският технологичен гигант Huawei също така е проявил интерес към разработването на смартфон, който ще поддържа DApps, работещ на блокчейн технология, тъй като непотвърден отчет от март отбелязва, че фирмата търси лиценз за операционната система SIRIN OS с отворен код.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света