НАЧАЛО Други

Чанпен Джао разкрива датата за тестнет на децентрализирана борса

ФЕВ. 12, 2019 20:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чанпен Джао разкрива датата за тестнет на децентрализирана борса

Крипто борсата Binance ще пусне тестова версия на новата си децентрализирана борса на 20 февруари, потвърди изпълнителният директор, Чанпен Джао, в Twitter на 12 февруари.


Binance DEX, чиито планове за първи път се появиха миналата година, има за цел да предостави децентрализирана база за притежателите на криптовалута за търговия с токени, премахване на пречките пред отговорността и сигурността, свързани с традиционните централизирани платформи.

Пускането на тестнетa ще бъде публично, като Джао поиска обратна връзка от потребителите в същия tweet от днес.

Датата следва предишни съобщения с повече подробности за Binance DEXtron g>, която ще включва поддръжка на хардуерни портфейли за криптовалута. Тази функция, заяви Джао по-рано този месец, ще позволи на потребителите да търгуват, запазвайки контрола на своите частни ключове.

Обещанията за тестнет се разпространяват от декември като оттогава, Binance пуснаха OTC (Over-the-Counter или извънборсова търговия) за големи търговци и други възможности за разширяване.

По времето, когато беше обявен DEX, Джао добави, че очаква да работи или в тандем с оригиналната платформа Binance, или дори да я замени напълно, в зависимост от пазарните реакции.

Освен това, Binance планира да разшири дейността си в поне два нови пазара през 2019, потвърди говорител на компанията през януари.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света