НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Чанпен Джао коментира идеята на Facebook и JPMorgan за собствени токени

МАР. 10, 2019 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Чанпен Джао коментира идеята на Facebook и JPMorgan за собствени токени

След обявяването от страна на гиганта Facebook, за създаване на собствена криптовалута, заедно с неотдавнашното участие на водеща американска банка JP Morgan в криптосферата, цялата крипто-общност приветства новините със смесени реакции, повечето от които бяха в опозиция.


В същото време, изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао, наскоро се насочи към Twitter, за да излъчи своите възгледи както за токена на JP Morgan, така и този на Facebook, които ще бъдат пуснати през следващите месеци. Изненадващо е, че Джао заема доста неутрална територия, тъй като призовава потребителите на криптовалути да търсят свободата.

Tуита гласи:


https://twitter.com/cz_binance/status/1104336098786828288


Въпреки това, скептиците не престанаха да изразяват неодобрението си в коментарите. "Не ги купувайте, ако не ги харесвате, никой не ви принуждава", завършва директора на Binance.

От друга страна, съоснователят на Cardano и Етериум, Чарлз Хоскинсън, в никакъв случай не приема създаването на двете токена. Хоскинсън, по време на Hybrid Summit, който се проведе в Хонг Конг, нарече и двете страни „престъпници“.

Видях JP Morgan Coin и знайте - вие просто не разбирате това пространство. Не знаете как работи нищо от тези неща. Това е отвращаваща концепция. Първо: Те са Федералният резерв.

Те управляват абсолютно всичко. Те и още няколко компании. И няма абсолютно никаква нужда или полза от това, което са създали. Това е просто за да се кажат, че те са в пространството и могат да оправдаят някаква тяхна си фантазия.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света