НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Chainlink наближава критична подкрепа, ходлърите разпродават?

МАР. 26, 2020 18:51 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Chainlink наближава критична подкрепа, ходлърите разпродават?

Нещата не изглеждат добре за Chainlink в последните няколко дни.

Chainlink (LINK) шокира инвеститорите в крипто пространството през цялата 2019 г. и началото на 2020 г., като криптовалутата имаше непрекъснат възходящ тренд, който ѝ позволи да публикува множество параболични цикли, като рядко показва някакви признаци на техническа или фундаментална слабост.


Разпродажбата на криптовалути през 2020 г. е нанесла значителни щети на пазарната структура, като един виден анализатор обясни, че в момента се приближава до критично ниво на подкрепа, което е последната му линия на защита срещу масивна разпродажба.


Това става, тъй като процентът на дългосрочните притежатели на LINK показва постоянен спад, докато броят на средносрочните инвеститори продължава да расте с бързи темпове.


Chainlink стана свидетел на брутална разпродажба


Към момента на писането, Chainlink отчита около два процента загуба при текуща цена от 2,24 долара, което отбелязва лек спад от ежедневните максимуми от малко над 2,30 долара - около мястото, където е оказало силна съпротива през последните няколко седмици.


В краткосрочен план LINK успя да установи силна подкрепа около $ 2,00, която през последната седмица беше защитавана от биковете.


Търговската двойка на BTC с Chainlink, тя спадна под всички значителни подкрепи, освен една от основните, установени през първите седем седмици на 2020 г.


Тази подкрепа съществува около 0,000318, което е малко под текущата BTC цена от 0,000338.


Teddy - популярен крипто анализатор - говори за тази ключова подкрепа в неотдавнашна публикация, обяснявайки, че бича реакция там би могла да помогне за катализиране на някакъв импулс при криптовалутата, но и че пробивът надолу може да бъде ужасяващ.


“Chainlink: Подкрепа (1) Брутално разбита. Подкрепа (2) Брутално разбита и отхвърлена при повторно тестване. Подкрепа (3) на път сме. Ако получим добра реакция, ще изградим позиция там.”


Започват ли дългосрочните инвеститори на LINK да напускат кораба?


Последните данни на IntoTheBlock разкриват интересна тенденция, когато става въпрос за инвеститорската база на Chainlink, като процентът на дългосрочните притежатели намалява, а процентът на средносрочните инвеститори започва да расте.


Chainlink LINK

Горната диаграма показва този постоянен спад (в проценти) на дългосрочните притежатели. Това или означава, че броят се държи стабилно и че има значителен приток от средносрочни инвеститори или че неговите ходлъри започват да разпродават масово.


Така или иначе, техническата му слабост и продължаващият низходящ тренд вероятно ще продължат. Продължаващият спад на броя на дългосрочните инвеститори е силен мечи сигнал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Ивайло МАР. 27, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

XRP е изместен от USDT след като спадна под $ 0.20

Към момента на писане на статията, XRP има пазарна капитализация от $ 8,793,251,900, USDT, който измести валутата на Ripple, има пазарна капитализация от $ 8,796,862,934. Откакто падна под 100-днев...
МАЙ. 24, 2020 19:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP играе ключова роля в дигиталната трансформация на MoneyGram

Според нов доклад от PaymentsSource, главният директор на операциите на MoneyGram, Камила Читил, е фокусирана върху ‘разрастване на дигиталните предложения на MoneyGram и подобряване на ефикасността н...
МАЙ. 24, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

OmiseGo скача с 200% и се срива след това - търговия с вътрешна информация?

Възникна сериозна дискусия около Coinbase, след като изброи алткойн, който скочи с 200% за 15 минути и се срина веднага след това. В момента темата се коментира в социалните медии, като добавянето на ...
МАЙ. 24, 2020 14:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

На всеки час се регистрират 1850 адресa в мрежата на Tether

Не само че се издават повече USDT от всякога, но и адресите, притежаващи стейбълкойни, също нарастват.Според данни, докладвани от glassnode, 1850 нови адреса, притежаващи USDT, се регистрират на всеки...
МАЙ. 23, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света