НАЧАЛО Прессъобщения

Chainlink (LINK) си партнира с известни компании, а Shiba Budz (BUDZ) предоставя неограничени възможности чрез своята екосистема

септември 26, 2023 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink (LINK) си партнира с известни компании, а Shiba Budz (BUDZ) предоставя неограничени възможности чрез своята екосистема

Shiba Budz (BUDZ) се превърна в уникален участник в крипто сектора, който предлага неограничени възможности чрез своята иновативна екосистема.

Като използва блокчейн технологията, Shiba Budz (BUDZ) революционизира игралната индустрия, създавайки път не само за геймърите, но и за новодошлите в света на криптовалутите.

В тази статия ще разгледаме как Shiba Budz (BUDZ) предоставя неограничени възможности чрез своята екосистема и как се движи в правилната посока с непрекъснатите си усилия за развитие.

Shiba Budz: Подсилване на децентрализираните игри

Shiba Budz (BUDZ) използва блокчейн технологията за подобряване на процедурите за игри и изграждане на верижни пазари за безопасни и прозрачни транзакции, за да насърчи децентрализираните игри.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Shiba Budz (BUDZ) се ангажира да децентрализира меме игрите и да въведе междуверижна оперативна съвместимост, за да могат други игрални общности да се възползват от тяхната среда. Тази отвореност позволява по-голяма потребителска база, което увеличава ликвидните басейни за операциите на платформата.

Портфейлът TreeHouse: Врата към екосистемата на Shiba Budz

Портфейлът TreeHouse Wallet е ключов компонент на екосистемата на Shiba Budz (BUDZ) . Потребителите могат лесно да получат достъп до този портфейл, който не е наложен, чрез магазините за приложения, като им предоставя дигитална платформа за участие в игрите на TreeHouse.

Портфейлът TreeHouse Wallet включва функции като DeFi интеграция и действа като сигурен канал за плащане в допълнение към това, че позволява на клиентите да проучат други финансови перспективи в криптовалутната индустрия. Както за геймърите, така и за начинаещите, този удобен за ползване портфейл разкрива цял нов свят от възможности.

Play-to-Earn моделът: Печелене на пари в реалния свят чрез игри

КомпаниятаShiba Budz (BUDZ) усъвършенства play-to-earn подхода в своята платформа за игри TreeHouse. Това означава, че като участват в игри в рамките на екосистемата, играчите могат да получат стойност в реалния свят чрез блокчейн токени. Shiba Budz (BUDZ) гарантира, че собствеността е установена и валидирана чрез токенизиране на активи в игрите, осигурявайки определен вид защита на интелектуалната собственост. Смарт договорите се справят с компенсацията автоматично, когато активите се търгуват или използват в нови игри, като предоставят на играчите непрекъснати ползи.

Chainlink (LINK): Сключване на партньорства и увеличаване на популярността

Докато Shiba Budz (BUDZ) се фокусира върху революционизирането на децентрализираните игри, Chainlink (LINK) прави значителни стъпки в осигуряването на партньорства с известни компании. Тези партньорства не само увеличиха експозицията на Chainlink (LINK), но и проправиха пътя за повече възможности в крипто пространството.

Децентрализираната оракулска мрежа на Chainlink (LINK) гарантира, че данните от реалния свят могат да взаимодействат сигурно и надеждно със смарт договори, което я прави ценно допълнение към екосистемата.
Например, за да се съпостави с други крипто компании, които подкрепят надеждността и прозрачността в областта на дигиталните активи, Chainlink (LINK) се присъедини към базираната в Лондон счетоводна компания Harris & Trotter LLP, която ще действа като нейн одитор за всички проверки за доказване на резервите (Proof-of-Reserve).

Заключение

Екосистемата на Shiba Budz (BUDZ) предлага възможности за геймърите и новодошлите в света на криптовалутите чрез иновативния си портфейл TreeHouse Wallet, “play-to-earn” модела и прозрачната среда за игри.

След като Chainlink (LINK) си осигури партньорства и увеличи експозицията си, позицията на Shiba Budz (BUDZ) като водещ играч в индустрията на крипто игрите се затвърждава благодарение на нейното непрекъснато развитие и потенциал за партньорства.

Регистрирайте се и се присъединете към общността чрез уебсайта: https://shibabudz.org/

Връзки към социалните медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E и X (Twitter): https://twitter.com/ShibaBudz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.