НАЧАЛО Прессъобщения

Цените се сриват след обявяването на спот Биткойн (BTC) ETF, Pullix (PLX) остава силен и очаква още 50% увеличение

22.01.2024 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените се сриват след обявяването на спот Биткойн (BTC) ETF, Pullix (PLX) остава силен и очаква още 50% увеличение

Въпреки че одобрението на ETF за Биткойн (BTC) предизвика вълнение в крипто индустрията, хайпът постепенно спада.

За да се предпазят от спадащата инерция на Биткойн, инвеститорите следят развитието на нов проект, Pullix, който е събрал над $4 милиона за по-малко от 50 дни.

Pullix (PLX) очаква 50% увеличение въпреки неблагоприятното състояние на пазара

Въпреки че някои алткойни пострадаха в резултат на одобрението на Биткойн ETF както се очакваше, Pullix предизвиква рали сред инвеститорите, като токена според разработчиците е настроен за още едно 50% увеличение скоро.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Pullix е Web3 пазар, който съчетава уникалните характеристики на централизираните и децентрализираните борси, за да създаде хибридна система.

Платформата предлага стратегия, чието мото е “Нямате вашите ключове, нямате вашите монети”, при която инвеститорите поемат контрола върху активите си без намесата на трети страни. Това подобрява доверието, повишава прозрачността и допринася за стабилното повишаване на сигурността на платформата. Освен това Pullix използва автоматизирани инструменти, които помагат на инвеститорите да вземат информирани решения за търговия, да изпълняват по-добри поръчки и позволяват на начинаещите търговци да копират легендарни крипто търговци.

Освен това Pullix използва доста функции, като например безсрочни фючърси, договори за разлики, протокол за кредитиране и площадка за разработка на NFT-та, за да помогне на инвеститорите да се насладят на по-добри инвестиционни възможности. За транзакциите в платформата се използва родният полезен токен на Pullix, PLX, ERC20 токен.

Токенът, който е на етап 6 от предварителната продажба, се продава за $0.08, като до момента са събрани над $4 милиона. Смарт договорът е одитиран от мрежата InterFi, а KYC процесите са проверени от екипа на BlockAudit, за да се докаже допълнително надеждността на платформата Pullix.

Чрез закупуването на този токен инвеститорите ще имат право на фиксиран доход от печалбите на платформата и ще осигурят ликвидност за автоматичните маркет мейкъри (AMM) на платформата. Анализаторите са оптимистично настроени за бъдещето на $PLX и прогнозират, че той може да скочи с 580% преди края на предварителната продажба и 20х след листването си на първокласни борси.

Биткойн ETF не успява да предизвика дългосрочни положителни ценови действия за притежателите

Инвеститорите се зарадваха, когато бе обявена новината за одобрението на Биткойн (BTC) ETF. Очакваше се одобрението да предизвика бича траектория не само за Биткойн, но и за много алткойни. Въпреки това, противно на очакванията, одобрението не доведе до значителна печалба за притежателите на Биткойн. Вместо това BTC първо поскъпна а после започна да поевтинява.

През изминалата седмица цената на Биткойн се понижи с 12%, като обемът на търговията с актива също претърпя значително намаление. Поглед към техническите графики на Биткойн разкрива, че токенът е загубил и предимството си в индекса на страха и алчността. В началото на януари индексът на страха и алчността показваше стойност от 76 (крайна алчност). Сега метриката е на неутрално ниво от 52.

Някои крипто анализатори обаче смятат, че не толкова впечатляващото представяне на Биткойн след сагата с ETF е възможност за купувачите да акумулират на по-ниска цена. В резултат на това много анализатори са оптимистично настроени относно перспективите Биткойн да надмине следващото ниво на съпротива от $44,500.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.