НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Цената на Tezos (XTZ) скача с 25%

АПР. 12, 2021 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Цената на Tezos (XTZ) скача с 25%

Tezos (XTZ) е нараснал с неверотните 25% през последната седмица. Печалбите идват заедно със стартирането на така очакваната Tenderbake тестова мрежа.

Tezos отбеляза забележителни печалби през последните седем дни, тъй като цената на родната криптовалута, XTZ, скочи с около 25%.


Това идва на фона на новините за пускането на тестовата мрежа Tenderbake - нов алгоритъм, адаптиран да обработва произволно голям брой валидатори.


Tezos Tenderbake - за какво става въпрос?


Актуализацията беше представена в бяла книга, наречена "Tenderbake - Решение за динамичен повтарящ се консенсус за блокчейн".


Според официалното съобщение в Medium, алгоритъмът е продукт на глобално сътрудничество между академични изследователи и инженери и е подкрепен от официалната проверка на теореми 5 и 6 в статията.


Tenderbake се възползва от класическия стил на консенсусния алгоритъм на BFT, адаптиран да обработва n произволно голям брой валидатори. Tова е различното от настоящия алгоритъм Emmy+, който Tezos изпълнява, и замяната им представлява голяма промяна в мрежата, донасяща някои забележителни предимства.


Благодарение на Tenderbake, всеки блок, който току-що е бил добавен към веригата на някои нод е финализиран, когато се появят два блока след него, независимо от латентността на мрежата или раздвоения на веригата. Tова означава, че верижните форкове ще се разрешат само след два блока, независимо от разделянето на веригата или латентността на мрежата.


Според екипа това може да е най-голямата актуализация на Tezos за последните три години.


XTZ Price реагира положително


Намирайки се насред на див бичи пазар, цената на родната криптовалута на Tezos, XTZ, направи възход при обявяването на тестовата мрежа Tenderbake.


Само през последните седем дни XTZ е нараснал с 13.9%. През изминалия месец криптовалутата увеличи доларовата си стойност с цели 60%.
Данните от CoinGecko позиционират Tezos като 32-ият по големина проект чрез обща пазарна капитализация, разполагащ с невероятните $4,89 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Free Bitcoin АПР. 12, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света