НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Цената на Shiba Inu (SHIB) скача с близо 35% след дългоочакван листинг на Kraken

НОЕ. 30, 2021 15:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Цената на Shiba Inu (SHIB) скача с близо 35% след дългоочакван листинг на Kraken

Базираната в Сан Франциско крипто борса Kraken най-накрая ще изброи Shiba Inu след едномесечна разгорещена борба с общността на токена.

SHIB ще присъства и на Kraken


Това гласи съобщение на борсата, уведомяващо потребителите, че токенът ще бъде наличен за търговия от вторник.


"Развълнувани сме да обявим, че Kraken вече поддържа Shiba Inu (SHIB)!“ се казва в съобщението гласи.


"Очакваме търговията да започне утре, 30-ти ноември – в този момент Kraken ще даде възможност за въвеждане и изпълнение на поръчки.


От 30-ти ноември потребителите ще имат достъп до услуги за търговия с токена, като депозират минимум 373,000 SHIB ($15), които след това могат да се търгуват с USD и EUR.


Листването идва дори след като Kraken влезе в обтегнати отношения със значителен брой потребители. Това се случи тъй като борсата не успя да изброи токена няколко пъти по-рано през месеца, въпреки че обеща да го направи.


След тези разочарования някои потребители дори заплашиха да се откажат от услугите на борсата, позовавайки се на проблеми с доверието, въпреки че Kraken подчерта, че трябва да извърши надлежна проверка, преди да вземе толкова важно решение.


Листинг на Robinhood


Но Kraken не е единствената борса, която е влезнала в такива отношения с потребителите заради листинг на токена. Базираната в САЩ борса Robinhood също беше притисната да изброи меме криптовалутата без успех за голямо разочарование на потребителите на Shiba.


Последователите на Shiba Inu събират подписи с цел да станат 1,000,000, за да получат листинг на токена на Robinhood. Защо смятат, че подобна инициатива би мотивирала борсата да изброи токена е неясно.


По-рано през месеца главният оперативен директор на Robinhood за криптовалутите открито заяви, че фирмата "не бърза да изброява токени като SHIB", което допълнително потисна надеждите цената да тръгне нагоре.


Армията на SHIB все още е решена


Въпреки неуспехите, армията на SHIB все още е решена да листне своя токен на Robinhood и други борси, присъединявайки се към големи платформи като Binance, Kucoin и Gemini, които оказаха влияние върху цената на токена предвид обемите на търговия, свързани с тях.


ПРОЧЕЕТИ ОЩЕ
: Новият щам на коронавируса изстреля цената на тази криптовалута с над 900%


Днешният листинг на Kraken е страхотна новина за поддръжниците на SHIB, като се има предвид, че това е 4-тата по големина борса в световен мащаб по обем на търговия. Следователно се очаква да повиши ликвидността на актива, тъй като покупката става много по-лесна, което тласка цените нагоре.


Към момента на публикуване SHIBA INU се търгува на $0.00005216, което е ръст от близо 35% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света