НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Цената на Биткойн се срина в същото време в което бяха издадени 10 милиона USDC

ДЕК. 18, 2019 16:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Цената на Биткойн се срина в същото време в което бяха издадени 10 милиона USDC

10 000 000 USDC току-що бяха издадени в хазната на USDC, в същото време, в което Биткойн се срина.

В последно време, пазарът до голяма степен е в меча тенденция. Към момента на писането, Биткойн се търгува на стойност около $6,670, след като не успя да се задържи над критичното ниво на подкрепа от $7,000. Въпреки това, положителните движения на пазара може и да предстоят, тъй като USDC на стойност $10 милиона, бяха издадени току-що.

Whale Alert съобщиха за още 10 000 000 от стабилните монети, издадени в хазната на USDC.
Реакциите за самото издаване бяха изключително положителни. Мнозина твърдят, че това може да е знак за предстоящ обрат, въпреки че това все още не се вижда на графиките.

Поддържаният от Coinbase - USD Coin, беше особено активен през последните няколко месеца, тъй като се опитва да се позиционира за 2020 г. В момента това е вторият най-голям стейбълкойн на пазара, само една година след неговото издаване.

През последните няколко седмици се наблюдава ръст в издаването на USDC. Миналата седмица бе съобщено, че са издадени USDC монети на стойност $2,8 милиона. Тогава, точно на следващия ден, също бяха издадени още $1,5 милиона в USDC.

Coinbase се опитва да направи USDC по-примамлив и за инвеститорите, и за търговците.


Наскоро борсата обяви, че ще поддържа лихва за притежателите на активи. Държейки си активите на Coinbase, потребителите могат да печелят около 1,25% лихва годишно от своите USDC. Въпреки че това е малка сума, Coinbase се надяват, че ще привлекат нови потребители в стейбълкойн екосистемата.

Някои от тези усилия за популяризиране на USDC изглежда се оправдават. Наблюдава се стабилно увеличение на обема на търговията за стабилните монети през 2019 г. В средата на август тази година, USDC имаше общ обем на търговия от около $92 милиона. Този обем към момента на писане е около $367 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света