НАЧАЛО Алткойни

Цената на Dogwifhat се срива – дойде ли края на подема?

04.04.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Dogwifhat се срива – дойде ли края на подема?

Dogwifhat, меме монета, работеща на блокчейна Solana, отбеляза впечатляващ ръст през миналия месец, като цената на токена ѝ (WIF) се покачи до малко над $4.7, осигурявайки си позицията на третата по големина меме монета по пазарна капитализация.

Неотдавнашните тенденции обаче показаха значителен спад, като цената на Dogwifhat спадна с повече от 10% през последните 24 часа, установявайки се на $3.5. Въпреки че оттогава насам се наблюдава частично възстановяване, настоящото ниво на търговия е $3.88.

През април WIF се сблъска със значителен натиск от страна на продавачите, като претърпя корекция от 10% в рамките на последните 24 часа и забележителен спад от 25% от началото на месеца. Това отразява повишената активност на продажбите на по-широкия крипто пазар. Анализът на 4-часовия таймфрейм разкрива модел на закръглен връх, което показва преобладаващи мечи настроения към меме монетата.

Освен това индикатори като простата пълзяща средна (SMA) предполагат низходяща тенденция, което потенциално сигнализира за по-нататъшен спад на цената на WIF токена в близко бъдеще. Хистограмата на пълзящата средна дивергенция (MACD) остава последователно червена, което показва увеличаване на натиска за продажби спрямо натиска за покупки в крипто пространството.

Въпреки настоящата меча перспектива, потенциално обръщане на тренда би могло да даде импулс на токена WIF, като евентуално би се насочило към повторно тестване на неотдавнашния му връх от $4.19 до предстоящия уикенд. Обратно, ако негативният тренд се запази, токена Dogwifhat може да се понижи и да тества нивото си на подкрепа около $3.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.