НАЧАЛО Прессъобщения

Цената на BNB спада, докато KuCoin се покачва – Нов крипто проект има за цел да трансформира пазара на недвижими имоти

ноември 13, 2023 16:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на BNB спада, докато KuCoin се покачва – Нов крипто проект има за цел да трансформира пазара на недвижими имоти

BNB загуби ралито на цената си, тъй като падна под границата от $250. От друга страна, цената на KuCoin се е увеличи с около 12% от 6 до 13 ноември.

Междувременно се появи нов проект, който възнамерява да направи революция на пазара на недвижими имоти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Анализ на цената на BNB 

Монетата BNB преживя забележителен подем през миналия месец, като премина съпротивата от $250 и достигна $255. Това увеличение на стойността се дължеше главно на положителната инерция на цялостния криптопазар. Мечият натиск се установи през първата седмица на ноември и свали цената на монетата в Binance до $246.

Според CoinMarketCap пазарната капитализация на BNB е $37.2 милиарда към момента на писане на статията, запазвайки четвъртото си място в крипто класацията. Обемът на търговията с BNB също се е увеличил, което е знак, че инвеститорите все още се интересуват от токена. Като цяло криптовалутата BNB се намира на кръстопът, като е изправена пред огромно препятствие близо до нивото от $250 . 

Ако погледнем ценовата графика на BNB, нейните технически показатели са бичи. Нейният RSI понастоящем е в областта на свръхпокупката, което е знак, че биковете имат контрол. Според прогнозата за цената на BNB на Coincodex се предвижда цената на монетата да се повиши с 10.37% и да достигне $277.7.

KuCoin (KCS) се покачва с 12%

Борсата KuCoin стана първата централна борса, която листва KLUB след успешните му дебюти на децентрализирани платформи. Междувременно KLUB служи като токен, поддържащ платформата за награди KlubCoin, предназначена за поддръжници на електронната музика.

Търговията с токена започна на 7 ноември в 13:00 ч. българско време, докато тегленията започнаха на 8 ноември в отново в 13:00 ч. българско време. Интересно е, че цената на KCS, родния токен на KuCoin, се повиши с 9.8% след съобщението до $5.68. Също така, цената на KuCoin се е повишила с 12% през последната седмица спрямо момента на изготвяне на статията.

Забележително е, че криптовалутата на KuCoin се използва за заплащане на такси на крипто борсата и може да се стейква, за да се печелят награди. Според прогнозата на Coincodex за цената на монетата KuCoin се предвижда цената на токена KuCoin да се повиши с 63.79% и да достигне $9.20. Индексът RSI на KuCoin подкрепя това бичо движение, тъй като се е покачил до 88, което е знак, че предстоят още повишения на цената.

Everlodge (ELDG) ще революционизира инвестициите в недвижими имоти

Докато BNB и KuCoin са в центъра на вниманието, Everlodge (ELDG) е един токен, който според анализаторите има дългосрочен потенциал за растеж. Everlodge е предстоящ Web3 пазар на имоти, който ще позволи на потребителите да притежават, купуват и продават недвижими имоти.

По-конкретно, Everlodge има за цел да издаде ваканционни жилища, вили и хотели под формата на NFT. Това би отворило пазара на недвижими имоти на стойност $280 трилиона за хора с по-ниски доходи. Физическите лица могат да инвестират в недвижими имоти само със $100. Everlodge работи върху своята екосистема. Забележете, вашите NFT могат да се използват за обезпечаване на краткосрочни и средносрочни заеми.

Клубът за награди предлага на своите потребители безплатни престои в различни имоти и хотели в рамките на екосистемата. Броят на престоите обаче ще зависи от тяхното ниво. Едно от интересните неща е, че те могат да продават безплатните си нощувки, за да получат допълнителни приходи.

Освен това в момента можете да закупите токена на Everlodge само за $0.023 на брой. Можете да стейквате токените си, за да получавате награди всеки месец, което е пасивен доход за вас. Анализаторите прогнозират ръст на цената с 3,000% през следващите седмици.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 17:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.