НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Cboe отново пускат за одобрение предложението за VanEck/SolidX биткойн ETF

ФЕВ. 1, 2019 18:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cboe отново пускат за одобрение предложението за VanEck/SolidX биткойн ETF

Надпреварата за пускането на първия американски биткойн борсово-търгуван фонд (ETF) се завръща, след като Cboe подаде отново съвместното си предложение с VanEck и SolidX.


Обявеният в четвъртък от ръководителя на дигиталната стратегия за активите на VanEck, Габор Гурбакс, подаването на 30 януари щеше, ако бъде одобрено от Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC), да позволи на Cboe BZX Exchange да добави акциите на биткойн ETF-а. Много от привържениците на биткойн ETF вярват, че фондът ще помогне да се въведат свежи пари в пространството, създавайки по-ликвиден пазар.

Предложението беше отказано в края на януариtron g>, поради срива на правителството на САЩ. По това време, изпълнителният директор на VanEck, Ян ван Ек, обясни, че компаниите, които подават предложението за промяна на правилата, са в преговори със SEC, но тези преговори приключиха, когато започна този срив. За да се избегне вероятното отхвърляне поради затрудненото американско правителство, предложението беше оттеглено.

Преди това, заявлението на VanEck / SolidX беше изправено пред дата на окончателно решение на 27 февруари, след като SEC удължи периода на разглеждане няколко пъти.

Предложението за промяна на правилата все още не е публикувано във Федералния регистър, което означава, че таймера все още не е стартирал, за да може SEC да вземе решение. След като предложението бъде публикувано, SEC ще разполага с максимум 240 дни, за да реши дали да одобри или отхвърли предложението.

Заявлението на Cboe идва седмици след като NYSE Arca подаде собствено предложение с управление на биткойн активи. Подобно на желанието на Cboe, предложението на NYSE Arca все още не е публикувано във Федералния регистър, което означава, че все още не е изправено пред никакви срокове.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света