НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Caspian, подкрепената от Galaxy Capital платформа, ще предлага крипто деривати

МАР. 20, 2019 17:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Caspian, подкрепената от Galaxy Capital платформа, ще предлага крипто деривати

Институционалната платформа за търговия и управление на портфолиа Caspian стартира търговия с криптовалутни деривати.


Caspian обяви в сряда, че е интегрирала своята платформа с борсата на Deribit, за да предлага търговия на фючърси и опции (F&O) на крипто активи.Deribit предлага търговия с фючърси и опции за BTC и етер ETH, както и друг perpetual суап продукт за Биткойн. Борсата не таксува депозитите и тегленията и предлага “до 100x ливъридж”, твърди Caspian.

Робърт Дайкс, главен изпълнителен директор на Caspian, каза следното:


Нашата цел в Caspian е да предоставим на крипто търговците и инвеститорите същия стандарт на инструменти и услуги, които съществуват на традиционните пазари.

Платформа е свързана с Deribit чрез програмен интерфейс (API), който поддържа "високи обеми с ултра-ниска латентност" и предоставя на търговците достъп до пълната книга за поръчките на Deribit, според Caspian.

Caspian е съвместен проект между криптовалутната инвестиционна компания Kenetic Capital, базирана в Хонг Конг, и фирмата за търговия Tora, базирана в САЩ. Проектът привлече 16 милиона долара финансиране чрез предварителна продажба през септември миналата година, с подкрепата на Kenetic Capital, Galaxy Capital, Octagon Strategy, Global Advisors и други.

Още през 2017 г. Чикагската борса за опции (CBOE) и CME Group стартираха фючърсни продукти.

Технологичната платформа на финансовите пазари LevelTradingField стартира обмен на криптовалутни деривати през август миналата година, използвайки блокчейна на Етериум.

През декември, обменът на криптовалути на ОКЕx стартира Биткойн дериватен продукт без дата на изтичане, което означава, че позициите могат да се държат за неопределено време.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SEC одобри първия Биткойн ETF

Разбира се, по-голямата част от тези усилия (ако не всички) бяха безполезни - причинени от намаляващото търсене по време на кризи, противопоставяне от страна на държавните органи или общата несигурнос...
ОКТ. 16, 2021 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, споре...
ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC вероятно ще одобри Биткойн ETF следващата седмица

Позовавайки се на “хора, запознати с въпроса”, Bloomberg съобщи, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е готова да одобри първите борсово търгувани фондове за Биткойн в страната.Анонимните източн...
ОКТ. 15, 2021 13:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн заплатите за държавни служители са основен приоритет за Маями

Той също така посочи, че търси незабавно одобрение да постави Биткойн в баланса на Маями.Суарес каза пред Bloomberg News, че по отношение на плащането на държавни служители в Биткойн (BTC): „Искам да ...
ОКТ. 15, 2021 12:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света