НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano скоро може да бъде приет в Силициевата долина

ФЕВ. 19, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano скоро може да бъде приет в Силициевата долина

Проектът за децентрализиран публичен блокчейн и криптовалута, Cardano, съвсем скоро може да бъде приет от високотехнологичната столица на света, Силициевата долина.

Това разкри Чарлс Хоскинсън, изпълнителен директор и съосновател на софтуерната компания IOHK в последната си AMA (Ask Me Anything) сесия.

 

Хоскинсън разкри, че е имало разговори за същото с Emurgo и добави, че съвсем скоро екосистемата Cardano ще бъде в състояние да започне диалог. Според изпълнителната власт, това трябва да започне преди или когато настъпи "фазата на Гогуен".

 

„Когато настъпи фазата Гогуен, мисля, че ще е време да продължим и наистина агресивно да натиснем в насока Силициевата долина.

 

Силициевата долина има уникална връзка с криптовалутите. Харесват да строят неща и да бъдат креативни."

 

Освен това, той добави, че след създаването на Биткойн , те са направили своя собствена платформа, която доведе цяла вълна от нови начинания, някои от които са базирани в Силициевата долина. Но за да има силно присъствие в долината, Хоскинсън каза:

 

".. трябва да научите хората как да внедряват решения на нашата платформа и тежестта се пада върху нас да имаме разработчици с голям опит и за тази инфраструктура, която да помогне на разработчиците да стигнат до техните решения."


След като тези две цели са постигнати, Хоскинсън заяви, че за Фондацията ще бъде лесно да се евангелизира не само в Силициевата долина, но и да се евангелизира на места като Ню Йорк, Лондон и Токио.

 

Срещата на силициевата долина с крипто пространството

 

От Джак Дорси, от Twitter, до Илън Мъск, на Tesla, много протежета на Силициевата долина са били вдъхновени от Биткойн биковете през 2017 г. Докато медийният гигант Facebook, който е базиран в Силициевата долина, се опита да навлезе в криптосферата с анонса на Libra, той е плод на много лоша публичност.

 

Преминавайки от Биткойн, ще бъде наистина интересно да видим как Силициевата долина обхваща технологията на Cardano и нейните иновации.

 

По-специално, Хоскинсън по-рано заяви, че партньорството с PwC е от решаващо значение за неговото търговско изравняване в стремеж да генерира нова търговска стратегия за въвеждане на Cardano в света на бизнеса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

6% от общото предлагане на Kyber е заключено за стейкинг

$ 16.7 милиона в KNC токени на протокола Kyber Network бяха заключени за стейкинг само 24 часа след старта на услугата. Съоснователката на Kyber обяви развитието в Twitter, като тогава бяха заключе...
ЮЛИ. 10, 2020 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Dogecoin се изстреля с 61% след видео в TikTok

'Вирусното' видео, публикувано от потребителя jamezg97, насърчава зрителите да инвестират в DOGE, заявявайки, че предлага потенциал за генериране на големи печалби.„Нека всички забогатеем! Dogecoin ...
ЮЛИ. 9, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо цената на XRP не пробива над $0,20?

Шварц е убеден, че те всъщност са „справедлива оценка на очакваното бъдеще“.Ако случаят е такъв, бъдещето не изглежда особено светло за XRP , тъй като токенът остава с 94 процента под най-високия си...
ЮЛИ. 9, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Алткойн сезонът наближава, твърди Питър Бранд

Той поздрави притежателите не Етериум , предвиждайки, че втората по големина криптовалута ще се справи значително по-добре от Биткойн в близко бъдеще. Бранд вярва, че това важи за ‘повечето’...
ЮЛИ. 9, 2020 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света