НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano продажбите са по-малко активни, но риска си остава висок

АВГ. 25, 2018 15:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano продажбите са по-малко активни, но риска си остава висок

Cardano загуби позицията си спрямо американския долар в петък сутринта, преди да направи умерено следобедно възстановяване, търгувайки се около $0.0935 и увеличение с 2% в сравнение с предишната сесия.


През последната седмица продавачите станаха по-малко активни, а инвеститорите загубиха по-малко от преди. Димитрий Гурковски, главен анализатор в RoboForex, казва, че основната перспектива за Cardano в момента е неутрална.

Технически, Cardano коригира H3 спрямо предишната низходяща тенденция. Тази тенденция на корекция е достигнала 23.60% Fibo и може да продължи до 38.20% (0.12073) и 50.00% (0.13227). Съвременната подкрепа на тенденциите е между 0.08319.


На H1 има по-подробен поглед на Cardano, с конвертиращ се низходящ канал, което може да означава обрат. Ключовият сигнал за обръщане ще бъде съпротивата при $0.09640. Най-близката цел може да бъде $0.10631, което е съпротивлението на прожекционния канал.Сред новините една от най-интересните е информацията, че Cardano ще актуализира функционалността си. През август главният изпълнителен директор на IOHK Чарлз Хоскинсън говори за нови възможности за проектите, базирани на блокчейна на токена.

Един такъв проект е Icarus, който е база за създаване на леки портфейли с възможност за настройване и персонализиране на допълнителни функции в зависимост от целите на продукта. Такива портфейли се наричат леки, тъй като те не зареждат целият блокчейн - само от страна на сървъра.

Друг проект, обявен през август, е Prometheus, който е друга база за създаване на собствени портфейли. Тя е написана с помощта на език, наречен Rust и може да се използва директно в уеб браузър. Съществуват и някои проекти, свързани с интелигентни договори, много мощна характеристика, която може да стане напълно функционална във финансовата индустрия в скоро време.

Основните новини на крипто пазара като цяло са свързани най-вече с решенията на SEC. Напоследък агенцията отхвърли няколко оферти за създаване на ETF. Обаче един от офицерите от SEC скоро коментира, че тези оферти могат да бъдат преразгледани. Първоначално беше ясно, че резолюцията на SEC не е окончателна, но сега, когато се потвърди, е много по-добре за криптовия пазар.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света