НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano официално изпълни своя хард форк

СЕП. 13, 2021 02:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano официално изпълни своя хард форк

Мрежата на Cardano официално изпълни своя дългоочакван хард форк Alonzo.

Актуализацията въвежда възможности за смарт договори и проправя пътя за разработчиците да стартират множество нови проекти и приложения в мрежата, като платформи за децентрализирано финансиране (DeFi), незаменими токени (NFT) и стабилни монети.Създателят на Cardano Чарлз Хоскинсън вярва, че дългият път на платформата към ерата на смарт договорите ще бъде от полза за цялата крипто индустрия.


Работихме много дълго време. Някои от членовете на този екип работят повече от четири години. Ние си свършихме работата. [Написахме си] домашното. Направихме стотици презентации, десетки статии.

Толкова много код беше написан и много внимателни мисли бяха вложени в изграждането на нов модел, който е повсеместно полезен, ако не друго, като експеримент за индустрията [който] смятаме, че е най-добрият индустриален модел.


С функционалността на смарт договорите, която сега се намира в основната мрежа на Cardano, Хоскинсън гледа напред към това какво предстои за екосистемата - включително дебюта на Plutus Application Backend (PAB), който предлага набор от компоненти, които ще позволят на техническите и нетехническите потребители да актуализират мрежа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕХоскинсън адресира критиките, насочени към Cardano (ADA)


Ще се случат много неща. [...] Мрежата вероятно ще бъде под много по-голямо натоварване, защото хората ще тества нещата и това е добре.

И няколко седмици по-късно ще бъде пусната най-новата и най-добрата версия на PAB и ще имаме срещата на върха [Cardano 2021]. Светлините на [прожекторите ще се насочат към крипо екосистемата]. Това ще бъде страхотно събитие.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света