НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano навлиза в нов бичи цикъл

ЯНУ. 17, 2021 18:49 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano навлиза в нов бичи цикъл

Шестата по пазарна капитализация криптовалута, Cardano, придоби натиск от страна на купувачите , който бе така необходим, за да възобнови своя бичи пазар след сериозна корекция.

 

Сега, след като инвеститорите настрана отново навлязоха на пазара, ADA изглежда подготвен за нови рекорди за всички времена.


Cardano се готви за масивен бичи пазар


Cardano избухва от обратна формация на глава и рамене, след като се консолидира повече от две години.


Преминаването през нивото на съпротива от $0,21 на 4-ти януари сигнализира за началото на нов бичи цикъл на при алткойна. Чрез измерване на разстоянието между главата и деколтето на техническия модел и добавянето му към точката на пробив, ADA е изправен пред цел за ръст от над 900%.


Ако бъде потвърдена, ADA може да види пазарната си стойност да се повиши до $2, както се прогнозира от модела.Cardano вече премина през 85% възход, тъй като превърна нивото на съпротива от $0,21 в подкрепа. Изглежда, че тази криптовалута достигна връх на $0,39, което е ценово ниво, което не е било наблюдавано от май 2018 г.


Предвид значимостта на това постижение, някои участници на пазара се възползваха от бичия импулс, за да отчетат печалби. Скокът в натиска върху продажбите около тази ценова точка изтласка ADA обратно към основната подкрепа, откъдето бързо отскочи.


От техническа гледна точка спадът е отразен от индикатора за последователност на Том Демарк (TD). Този технически индекс представя сигнал за продажба на 3-дневната графика на ADA, когато цените се приближават до $0,39.


Мечата формация доведе до корекция от 42% към нивото на 61,8% фиб ритрейсмънт, което често се разглежда като "златна" зона на корекция поради голямата вероятност за отскок.


Много инвеститори следяха спада, за да се върнат на пазара. Както се очакваше от златната зона за корекция, Cardano успя да си върне печалбите и в момента се търгува около $0.37.


По-нататъшното увеличение на търсенето на Cardano може да го изтласка над нивото на съпротива от $0.39. Индикаторът за корекция на Фибоначи предполага, че ADA вероятно ще намери твърда съпротива по пътя си към нивата от 161,8%, 261,8% и 361,8%.Тези критични зони са съответно на $0.62, $0.98 и $1.35.


Струва си да се отбележи, че ако ADA не успее да премине през съпротивата, може да има новa разпродажба. Но този път корекцията може да се разшири към нивото от 50% фиб корекция при $0.20.


Следователно търговците трябва да обърнат голямо внимание на това как се държи тази криптовалута, когато се приближава до нивото от $0,39.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Grayscale изкупува Лайткойн с невероятни темпове

Понастоящем Grayscale притежава над 1,44 милиона LTC (248,33 милиона долара), което го прави третият по големина крипто холдинг на компанията след Биткойн и Етериум. Фирмата е една от малкото усл...
МАР. 2, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple пуснаха 1 милиард XRP от ескроу докато актива се търгува около $0,43

Междувременно, XRP остава около ценовата линия от $0,43 вече една седмица.Още един милиард XRP извън депозитаФинтех компанията Ripple пусна един милиард XRP в две транзакции с по 500 милиона монети вс...
МАР. 2, 2021 10:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Търговията на CME фючърси на Етериум е меча в първия си месец

Точно както при Биткойн, Чикагската търговска борса пусна своите продукти, когато Етериум беше на път към рекорд за всички времена. Тогава не е изненадващо, че първият месец на търговията с фючър...
МАР. 1, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano отчита невероятна търговска дейност

ADA токени на стойност над 5,17 милиарда долара смениха ръце за един ден. ADA / USD също стана най-търгуваната двойка на борсата Kraken, преди да се изплъзне на трето място. Двойката ADA / U...
ФЕВ. 28, 2021 19:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света