НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano и Stellar ще се търгуват на втората най-голяма фондова борса в Германия

МАЙ. 8, 2021 15:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano и Stellar ще се търгуват на втората най-голяма фондова борса в Германия

Börse Stuttgart, втората по големина немска фондова борса, пусна борсово търгувани книжа (ETN) за Cardano (ADA) и Stellar (XLM), с което общият брой ETN на платформата достигна 22. Цената на активите ще бъде проследена въз основа на еврото.

Инвеститорите ще се възползват от удълженото работно време на криптовалутните ETN, работещи от 8:00 до 22:00 часа, като се възползват от крипто волатилността. Борсата отбелязва, че търговците също ще участват в развитието на цените на активите.


Директорът по търговията на Börse Stuttgart Юрген Дитрих отбелязва, че нарастващият крипто интерес изигра своята роля в най-новия продукт.


"Интересът към криптовалутите продължава да расте и инерцията на пазара остава силна. С тези ETN инвеститорите вече могат да участват в развитието на цените на двете криптовалути Cardano и Stellar чрез борсово търгувани ценни книжа“, каза Дитрих.


Börse Stuttgart изброи първия ETN през ноември 2017 г. ADA и XLM търговията с ценни книжа се осъществява от криптовалутна компания 21Shares.


Четири ETN с висока възвръщаемост


Освен това, четири ETN са съставили 30 борсово търгувани продукта с най-висок оборот на книгата с поръчки през 2021 г. за Börse Stuttgart.


През април Börse Stuttgart регистрира обем на търговия от около 8,4 милиарда евро, като най-голям дял представляват секюритизираните деривати. Продуктът регистрира обем на търговия от над 3 милиарда евро. На други места ливъридж продуктът представлява оборот от около 2,1 милиарда евро.


Освен това борсово търгуваните продукти (ETP), са имали оборот от 1,9 милиарда евро, което е 17% увеличение в сравнение с април 2020 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

В ново видео Армстронг излага бичи сценарии за ETH, заявявайки, че има гориво за да изпревари Биткойн, преди настоящият бичи пазар да приключи. [Видяхме] невероятен възход за Етериум тази година....
ЮНИ. 12, 2021 19:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света