НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Въпреки слабото представяне на пазара на криптовалути, китовете в мрежата Cardano не са готови да продадат активите си, създавайки допълнителен натиск по време на корекцията. Вместо това те навлизат във фаза на активно натрупване.

Големите адреси се увеличават


Както показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна на 17-ти януари.


Преди това същият куп адреси държаха 45 милиона ADA токена, а според днешните данни повече от 95 милиона токена се държат от китовете.


Рентабилност на притежателите на ADA


Гореспоменатите големи адреси, които в момента притежават почти 100 милиона ADA токена, всъщност могат да се считат за по-голямата част от инвеститорите, тъй като съставът на притежателя предполага, че 71% от всички инвеститори в Cardano са средносрочни. Краткосрочните търговци съставляват само 22% от всички притежатели на Cardano.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара


Само 7% от притежателите на токена могат да бъдат определени като дългосрочни търговци. Но според рентабилността на токена по-голямата част от пазара остава на загуба, тъй като в момента само 9% от всички притежатели са на печалба.Както показват данните, в момента около 85% от всички притежатели на Cardano са на загуба, което поставя актива в категорията на най-лошо представящите се дигитални активи на пазара по отношение както на краткосрочна, така и на дългосрочна доходност.


Проблемът с рентабилността на Cardano най-вероятно е свързан както с пазарните, така и със социалните му резултати. Както сочат пазарните данни, най-големите обеми на покупки са били налице за Cardano по време на ръста му до $3, след което активът бе изправен пред корекция от 65%.


Към момента на публикуване ADA се търгува на $1.04.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света