НАЧАЛО Други

Промоционален реферален код за Bybit (бонус при регистрация)

10.05.2024 14:33 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Промоционален реферален код за Bybit (бонус при регистрация)

Bybit.com в момента е водеща крипто борса за търговия с фючърси. Ако все още не сте си открили сметка при тях, то за вас има страхотни новини!

Bybit предоставя бонус за регистрация, когато използвате реферален код на Bybit по време на процеса на регистрация на акаунта. До какви бонуси можете да получите достъп чрез този метод? Как да заявите своя бонус за регистрация в Bybit? Нека разберем!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Заявете бонус за регистрация в Bybit още сега – използвайте промоционалният линк

Бонус за регистрация в Bybit – колко можете да получите?

Преди да разгледаме как да заявите бонуса за регистрация в Bybit, нека първо разберем какво включва тази промоция и колко можете да спечелите от нея. Като въведете рефералния код CRYPTODNES по време на процеса на регистрация (чрез промоционалният линк), ще получите доживотна отстъпка от 20% от таксите за търговия в борсата. Освен това размерът на вашия бонус за Bybit ще варира в зависимост от обема на търговията ви и размера на депозита. Конкретните прагове за получаване на различни бонуси от Bybit са описани подробно на изображението по-долу:

Бонусът за регистрация в Bybit може да се окаже доста доходоносен. За да се възползвате истински от него обаче, обикновено са необходими значителни суми пари. Въпреки това, обикновен потребител все още има възможност да спечели $100, като депозира само $3,000 и изтъргува общо $6,000.

Bybit бонус – Как да използвате рефералния код?

Заявяването на бонуса за регистрация от Bybit е лесно. Просто създайте акаунт, завършете процеса на проверка и направете депозит (имайте предвид, че бонусът без депозит в Bybit не е наличен в момента). Процесът е бърз и лесен и включва само няколко кликвания:

Стъпка 1 – Регистрирайте се в Bybit: За да си осигурите бонус от Bybit, започнете с регистрация в платформата, като използвате промоционалния линк. В регистрационната форма въведете рефералния код за Bybit: CRYPTODNES. Ако сте кликнали върху промоционалната връзка, кодът трябва да се появи автоматично.

Това е от решаващо значение, тъй като допълнителните промоции се активират чрез партньорства. Всеки партньор на Bybit има уникален реферален код за Bybit, който задейства допълнителни бонуси в платформата, когато се използва в процеса на регистрация. Ако пренебрегнете тази стъпка, ще пропуснете потенциалния бонус за регистрация в Bybit.

Стъпка 2 – Проверка и депозит: След като се регистрирате, пристъпете към проверка на самоличността и депозирайте средства в сметката си.

Стъпка 3 – Търговия и генериране на обем: За да спечелите по-големите бонуси, предлагани от Bybit, трябва да генерирате значителен търговски обем. Това може да се постигне чрез търговия на пазари като спот или фючърси. След като достигнете определен бонусен праг, можете да заявите наградите си от раздела „Моите награди“ на страницата на профила си.

Струва ли си да имате сметка в Bybit?

Може би се чудите дали наистина е изгодно да имате сметка в Bybit? Ако четете това, вероятно знаете някои от предимствата, предлагани от платформата. Ако не, ето един кратък преглед:

  • Bybit предоставя бонус за регистрация чрез реферален код.
  • Тя се нарежда на второ място в класацията за най-добър обмен на криптовалути в световен мащаб.
  • Налице е огромен избор от криптовалути, които са на разположение за търговия.
  • Платформата поддържа много езици.
  • Таксите за търговия са конкурентно ниски.
  • Освен това Bybit е пълен с функции като високолихвени функции за крипто стейкинг, launchpads, copy trading и много други!

 

Това са само малка част от предимствата. Bybit може да предложи още много. След като се регистрирате и заявите своя бонус, ще можете да ги разгледате от първа ръка!

Предлага ли Bybit други бонуси и промоции?

Bybit не се ограничава само до предлагането на бонус за регистрация. Платформата редовно въвежда различни промоции както за нови, така и за съществуващи потребители. Например, има конкурси за търговия, в които участниците могат да спечелят атрактивни награди.

Освен това Bybit разполага с реферална програма. Като доведете нови потребители в платформата, можете да спечелите процент от техните такси за транзакции като допълнителен бонус. Това е начин да се възползвате от бонусите на Bybit, без да правите депозит. Също така е добра идея да следите раздела „Център за награди“ на платформата, където са налични редовни задачи за печелене на бонуси, често без депозит.

Често задавани въпроси – Бонус за регистрация в Bybit и код за препоръка

Ето списък с най-често задаваните въпроси относно бонуса за регистрация, който Bybit предлага.

Кой е най-добрият реферален код за Bybit за получаване на бонус при регистрация?

В момента най-добрият реферален код за бонус при регистрация в Bybit е: CRYPTODNES. Той предлага 20% доживотна отстъпка от таксите за търговия и бонус до $30,000.

Какъв бонус мога да получа от Bybit?

Максималният размер на бонуса от Bybit е $30,000. За да го получим в пълен размер обаче, трябва да търгуваме с наистина големи суми.

Безплатен ли е бонусът от Bybit?

Да, всичко, което трябва да се направи, е да се регистрирате и вече ще получавате доживотни отстъпки от таксите. Все пак е добре да се знае, че колкото повече даден потребител търгува, толкова по-голям бонус може да получи.

Само за нови потребители ли е предназначен бонусът за регистрация в Bybit?

Да, за да получите бонуса за регистрация в Bybit, не трябва да имате акаунт. Необходимо е да създадете напълно нов такъв.

Как да заявя бонуса и наградите на Bybit?

За да получите бонуса на Bybit, при създаването на акаунт в съответното поле трябва да въведете рефералния код: CRYPTODNES

Заслужава ли си да имате акаунт в Bybit?

Bybit е една от най-големите борси и страхотно крипто приложение. Ако сте активен инвеститор, определено може да обмислите да се регистрирате там.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Binance разкри инвестиция в децентрализирана борса от втори слой

Подразделението за рисков капитал на водещата по обем на търговия борса за криптовалути в света представи нова инвестиция в протокол за децентрализиран обмен (DEX).

22.05.2024 23:00 2 мин. четене

Web3 социална медия набира финансиране в размер на $150 милиона

Екипът, който стои зад Web3 платформата за социални медии Farcaster, е набрал $150 милиона финансиране, ръководено от Paradigm, с участието на A16z crypto, Haun Ventures, USV, Variant, Standard Crypto и други.

22.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Министър-председателят на Япония призовава за реформи на капиталовите пазари

В сряда японският министър-председател Фумио Кишида направи публично обръщение, насочено към привличане на чуждестранни инвестиции, като обеща по-нататъшни реформи на капиталовите пазари и се застъпи за управлението на активи по време на реч пред събрание на глобални инвеститори в Токио.

22.05.2024 20:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.