НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Джордан Белфорт - Биткойн скоро ще е мъртъв

ОКТ. 29, 2018 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джордан Белфорт - Биткойн скоро ще е мъртъв

Джордан Белфорт, известен още като "Вълкът на Уол Стрийт", смята, че смъртта на Биткойн предстои.


Във видеоклип във Facebook, Белфорт каза, че състоянието на цената на Биткойн през 2018 г., е сигнал за началото на края на най-голямата криптовалута.

Той посъветва "hodl-ърите" да се измъкнат преди неизбежната катастрофа. Въпреки негативната си позиция по отношение на BTC, Белфорт заяви, че Blockchain, технологията зад крипто, има бъдеще.

Според Белфорт, многократните спадове на цените през юни 2018 г. показват, че BTC наближава своите "последни дни". Вълкът на Уолстрийт каза, че предстои да се случи голяма катастрофа, която би обезсмислила възприеманата стойност на криптовалутата. Белфорт също се позова на миналото си - обвиненията срещу него за манипулиране на фондовия пазар, за да покаже защо BTC се насочва към бедствие. Според него възприеманата стойност на Биткойн попада в категорията "теория за по-големия глупак". Той обвинява константните бикове като Джон Макафи в мамене на крипто общността с фалшиви обещания, казвайки:

Единствената причина, поради която те правят това е, че се опитват да зарибят повече хора да създават нереалистични прогнози за абсурдните стойности на цените.


Белфорт твърди, че Биткойн не е имал реална полза, отбелязвайки, че ако BTC притежаваше и лицензираше блокчейн технология, тогава ситуацията щеше да бъде съвсем различна. Това не е първият път, когато Белфорт зае твърда позиция срещу BTC и криптовалутите като цяло. През септември 2017 г., той се съгласи с Джейми Димон, че Биткойн е "измама". Белфорт дори направо по-силно изказване през следващия месец, наричайки ICO-тата "най-голямата измама някога".


Въз основа на резултатите от последното проучване на ING, изказването на Белфорт вероятно не е нищо повече от FUD.


Във връзка с това екстравагантно изказване, неотдавнашно проучване на холандската банка ING показва, че интересът към BTC вероятно ще се увеличи. Според проучването, десет процента от европейците в момента притежават крипто. Също така, още 16% възнамеряват скоро да придобият монети. Проучването обхваща 15,000 респонденти, разпределени в 13 различни държави.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света