НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Джордан Белфорт - Биткойн скоро ще е мъртъв

ОКТ. 29, 2018 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джордан Белфорт - Биткойн скоро ще е мъртъв
 

Джордан Белфорт, известен още като "Вълкът на Уол Стрийт", смята, че смъртта на Биткойн предстои.


Във видеоклип във Facebook, Белфорт каза, че състоянието на цената на Биткойн през 2018 г., е сигнал за началото на края на най-голямата криптовалута.

Той посъветва "hodl-ърите" да се измъкнат преди неизбежната катастрофа. Въпреки негативната си позиция по отношение на BTC, Белфорт заяви, че Blockchain, технологията зад крипто, има бъдеще.

Според Белфорт, многократните спадове на цените през юни 2018 г. показват, че BTC наближава своите "последни дни". Вълкът на Уолстрийт каза, че предстои да се случи голяма катастрофа, която би обезсмислила възприеманата стойност на криптовалутата. Белфорт също се позова на миналото си - обвиненията срещу него за манипулиране на фондовия пазар, за да покаже защо BTC се насочва към бедствие. Според него възприеманата стойност на Биткойн попада в категорията "теория за по-големия глупак". Той обвинява константните бикове като Джон Макафи в мамене на крипто общността с фалшиви обещания, казвайки:

Единствената причина, поради която те правят това е, че се опитват да зарибят повече хора да създават нереалистични прогнози за абсурдните стойности на цените.


Белфорт твърди, че Биткойн не е имал реална полза, отбелязвайки, че ако BTC притежаваше и лицензираше блокчейн технология, тогава ситуацията щеше да бъде съвсем различна. Това не е първият път, когато Белфорт зае твърда позиция срещу BTC и криптовалутите като цяло. През септември 2017 г., той се съгласи с Джейми Димон, че Биткойн е "измама". Белфорт дори направо по-силно изказване през следващия месец, наричайки ICO-тата "най-голямата измама някога".


Въз основа на резултатите от последното проучване на ING, изказването на Белфорт вероятно не е нищо повече от FUD.


Във връзка с това екстравагантно изказване, неотдавнашно проучване на холандската банка ING показва, че интересът към BTC вероятно ще се увеличи. Според проучването, десет процента от европейците в момента притежават крипто. Също така, още 16% възнамеряват скоро да придобият монети. Проучването обхваща 15,000 респонденти, разпределени в 13 различни държави.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

На 16-ти април инструментът за блокчейн анализи Bitcoin Block Bot засече транзакцията, при която мистериозният субект преместил общо 9,610 BTC на стойност над $603 милиона от множество адреси в два по...
АПР. 17, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите начини да печелите Биткойн, без да го купувате

Те включват инвестиционни платформи с висока доходност (HYIP) и съмнителните удвоители на Биткойн. Тези методи обаче включват изключително висок риск, тъй като през повечето време са измама и много ле...
АПР. 16, 2021 18:54 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Голям швейцарски застраховател вече приема Биткойн плащания

Биткойн плащанията ще бъдат приемани за почти всички продукти на AXA, с изключение на животозастраховането поради регулаторни бариери. AXA посочи ускорената дигитална трансформация на световната ...
АПР. 16, 2021 12:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света