НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Хонгконгски крипто обмен предлага BTC фючърси с 20x ливъридж

ЯНУ. 7, 2019 15:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Хонгконгски крипто обмен предлага BTC фючърси с 20x ливъридж

Coin Futures and Lending Exchange (CoinFLEX) обяви, че от февруари 2019 г. ще предоставя фючърсни договори за криптовалути на азиатските инвеститори.


CoinFLEX стартира през февруари 2018 г. като CoinfloorEX, подразделение на Coinfloor, най-старият британски Биткойн обмен.

Днес обаче компанията обяви, че ще се отдели от предишната си компания майка.


Новата платформа е съсобственост на компанията майка Coinfloor и известни индустриални инвеститори като Роджър Вер, Dragonfly Capital, B2C2, Trading Technologies и други. CoinFLEX ще инициира бъдещи договори за BTC, ETH и BCH, с възможност за ливъридж до 20.

Физически доставени фючърсни договори, като тези, предлагани от CoinFLEX, са изгодни, защото техните стойности са обвързани с базовия актив. Това означава, че при изтичане на срока на договора, на собствениците на договора се предлага активът, а не плащане във валута.

Предимствата на компенсационния механизъм на CoinFLEX е, че той създава прозрачност, тъй като процесът не може да бъде манипулиран. Тази прозрачност със сигурност ще породи повече доверие на крипто пазара, който все още страда поради регулаторна несигурност.

По време на интервю за Bloomberg, Марк Лам, главния изпълнителен директор, каза следното:

Крипто дериватите биха могли да станат по-големи от спот пазарите, и основното, което задържа растежа, е липсата на физическа доставка. Обемите са занижени поради проблеми с доверието, когато става въпрос за сделки, уредени с кеш.


Bakkt обяви, че ще пусне свой физически фючърсни договори за инвеститори в САЩ.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум изглежда по-силен от Биткойн, твърди анализатор

В последния бюлетин на TechnicalRoundup псевдонимният анализатор Cred казва, че Биткойн приключи седмицата без ясен сигнал за това накъде върви цената на BTC.“Биткойн/долар предложи сравнително двусми...
НОЕ. 27, 2021 09:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света