НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Броят на Биткойн милионерите се увеличава

ОКТ. 14, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Броят на Биткойн милионерите се увеличава

Въпреки спадa през тази година от около 40%, много показатели за цените на биткойн все още са изключително бичи.

Броят на адресите, притежаващи над 1000 монети, както и броят на BTC милионерите са се увеличили тази година, заедно с показателите за здравето на мрежите, като хешираща мощност.

Биткойн адресите на китовете


Броят на BTC адресите, притежаващи над хиляда монети, достигна максимум от над 2000 този месец.
През 2019 г. се забелязва голямо увеличение на адресите на китовете, което може да бъде запас на институциите или приток на борсите. Bakkt вероятно ще се превърне в такъв адрес, тъй като трябва да съхранява биткойни за своите физически доставени фючърси. Огромен скок беше забелязан и през декември 2018 г., когато ценaтa на биткойн удари дъното до малко под $3200.


Китовете също може да са натрупали много BTC по време на мечия пазар през 2018 г., и сега просто да държат активите си в дългосрочен план (HODL). Купуването, когато цените се понижават, е страшно дори за опитни търговци, но мечите пазари могат да предоставят основни възможности за събиране на активи с по-ниска цена.

Нарастването на адресите, съдържащи повече от 1000 BTC, е доказателство, че това продължава от известно време и може също да показва, че по-големите борси притежават повече от дигиталния актив.

Само 12 000 BTC милионери


Друга графика, публикувана от анализатора Willy Woo, показа, че броят на BTC милионерите е едва 12 000 от 36 милиона в световен мащаб.

Този брой също може да се увеличи заедно с цената и приемането. Биткойн все още е много незрял като клас активи и технология, така че това развива потенциала на превръщането му в глобална валута. Броят на биткойните, необходим на днешните цени, за да се присъедините към този "ексклузивен клуб" е 120.


Нов връх на хеширащата мощност


Здравето на биткойн мрежата също изглежда много добре. Хеширащата мощност достигна нов най-висок връх от 110.19 EH / s, според Bitinfocharts.com. Хеш-рейтът е мярка за изчислителна мощност и мрежова сигурност, и той постоянно се увеличава през последните две години.

Само преди два месеца хеш-рейтът достигна 80 EH / s, нараствайки с 37% за това кратко време. Миналия месец достигна 100 EH / s за първи път, като постоянно се правят нови максимуми.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Goldman Sachs ще обсъждат Биткойн с институционалните си клиенти

Той каза, че на 27-ми май, банковият гигант Goldman Sachs ще проведе конферентен разговор с клиентите си инвеститори, като се е обсъждал Биткойн.  В рамките на разговора, високопоставени в банката ли...
МАЙ. 27, 2020 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо може да предстои сериозен възход при Биткойн

Както отбеляза Филип Суифт, създател на мониторинговия ресурс ‘Look Into Bitcoin’, данните сочат, че 60% от цялото предлагане на Биткойн не се е движило от повече от година.  Последният път когато ...
МАЙ. 27, 2020 22:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн отново тества $ 9,000 - какво да очакваме?

BTC все още не се е възстановил от дъното си на $ 8,600, но $ 9,000 остава важно психологическо ниво, което редица анализатори следят. Според ресурса за следене на крипто деривати Skew.com, прибл...
МАЙ. 26, 2020 15:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и SpaceX са ключови за бъдещето на човечеството

Според Пишевар, който е бил ранен инвеститор в такива гиганти като Uber и Airbnb, това са двете ключови иновации за бъдещето на човечеството.Отвеждането на хора на МарсВ едно от своите интервюта, амер...
МАЙ. 27, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света