НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Броят на Биткойн милионерите се увеличава

ОКТ. 14, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Броят на Биткойн милионерите се увеличава

Въпреки спадa през тази година от около 40%, много показатели за цените на биткойн все още са изключително бичи.

Броят на адресите, притежаващи над 1000 монети, както и броят на BTC милионерите са се увеличили тази година, заедно с показателите за здравето на мрежите, като хешираща мощност.

Биткойн адресите на китовете


Броят на BTC адресите, притежаващи над хиляда монети, достигна максимум от над 2000 този месец.
През 2019 г. се забелязва голямо увеличение на адресите на китовете, което може да бъде запас на институциите или приток на борсите. Bakkt вероятно ще се превърне в такъв адрес, тъй като трябва да съхранява биткойни за своите физически доставени фючърси. Огромен скок беше забелязан и през декември 2018 г., когато ценaтa на биткойн удари дъното до малко под $3200.


Китовете също може да са натрупали много BTC по време на мечия пазар през 2018 г., и сега просто да държат активите си в дългосрочен план (HODL). Купуването, когато цените се понижават, е страшно дори за опитни търговци, но мечите пазари могат да предоставят основни възможности за събиране на активи с по-ниска цена.

Нарастването на адресите, съдържащи повече от 1000 BTC, е доказателство, че това продължава от известно време и може също да показва, че по-големите борси притежават повече от дигиталния актив.

Само 12 000 BTC милионери


Друга графика, публикувана от анализатора Willy Woo, показа, че броят на BTC милионерите е едва 12 000 от 36 милиона в световен мащаб.

Този брой също може да се увеличи заедно с цената и приемането. Биткойн все още е много незрял като клас активи и технология, така че това развива потенциала на превръщането му в глобална валута. Броят на биткойните, необходим на днешните цени, за да се присъедините към този "ексклузивен клуб" е 120.


Нов връх на хеширащата мощност


Здравето на биткойн мрежата също изглежда много добре. Хеширащата мощност достигна нов най-висок връх от 110.19 EH / s, според Bitinfocharts.com. Хеш-рейтът е мярка за изчислителна мощност и мрежова сигурност, и той постоянно се увеличава през последните две години.

Само преди два месеца хеш-рейтът достигна 80 EH / s, нараствайки с 37% за това кратко време. Миналия месец достигна 100 EH / s за първи път, като постоянно се правят нови максимуми.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

85,000 швейцарски търговци скоро ще могат да приемат Биткойн

Фирмите са подписали писмо за намерение за партньорство за предоставяне на крипто-платежни услуги на швейцарски търговци и потребители в магазини и онлайн, съобщи Bitcoin Suisse на 8-ми ноември. Инфр...
НОЕ. 17, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще видим ли Биткойн ETF скоро?

Те вярват, че подобен инструмент ще катализира масовия приток, стартирайки най-големия бичи пазар на BTC досега. Въпреки че, последните няколко години не бяха твърде добри по отношение на перспективит...
НОЕ. 16, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да продължи спада си според сигнала на един индикатор

Графика на “average spent output lifespan” на Биткойн (ASOL) е била гладка в продължение на 250 дни.Според Рафаел Шулц-Крафт, скокът е знак, че търговците може да преместват BTC на борси, за да взе...
НОЕ. 16, 2019 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

По време на интервю за шоуто на CNBC “Street Signs Asia” от 15-ти ноември, Лий твърди, че криптовалутите “са активи с мрежова стойност” - и споделя тази характеристика с най-успешните технологични акц...
НОЕ. 15, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света