НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Бронирани дронове ще гарантират сигурността на блокчейна на Monero

ЮНИ. 16, 2019 21:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бронирани дронове ще гарантират сигурността на блокчейна на Monero

Бронирани дронове вече осигуряват мрежата на Monero? Astral AR и Core Scientific обявиха партньорство, което поставя софтуер за копаене на високоскоростни защитни дронове.

Astral AR, базирана в Тексас компания, специализираща в сигурността на безпилотните летателни апарати, обяви партньорство с Core Scientific - компания за блокчейн и AI инфраструктура, оглавявана от бившия оперативен директор на Microsoft, Кевин Търнър.

Именуван „Проект Паладиум“, Аstral АR ще използва патентования софтуер Core Scientific, Minder и MinderOS, за да монетизира неоползотворената преработваща мощност от защитни дронове, за да се обезопаси блокчейна на Monero.

"Нашата мисия е да гарантираме, че дронът за обществена безопасност EDNA e достъпен за правоприлагащите органи, пожарните служби и училищата в цялата страна, за да спира куршумите и да спасява човешки животи", казва Лиа Ла Сала, главен изпълнителен директор на Astral AR.

Сега, хардуерът е в състояние да генерира приходи в XMR.

Това не само позволява на правоприлагащите органи, спасителните служби и правителството да се възползват от  блокчейн технологиите, но това решение помага на хардуера да се самофинансира.”

Кристи-Лей Минехан, главен технически директор на Core Scientific, добави:

„Това е мощен пример за стойността, която може да бъде осигурена от блокчейн технологии, които са базирани на протокола "Доказателство за Работа". С Проект Паладиум ние не само предоставяме гръбнак на технология, която продължава да прави напредък по отношение на криптографията, но също така позволява животоспасяващите технологиите да бъдат в ръцете на хората, които имат най-голяма нужда от тях.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Вече можете да направите резервация в над 2 милиона хотела с Shiba Inu (SHIB)

Congratulations to @Shibtoken for winning the token battle on #Travala.$SHIB is now listed as a payment method method on https://t.co/CL8FxBfPc0 to book over 3M travel products worldwideJoin the $AVA ...
ДЕК. 7, 2021 21:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

80 милиона XRP бяха прехвърлени в рамките на час

Поредица от големи транзакции с токени на Ripple се появиха в блокчейна преди възстановяването на крипто пазара. Общата стойност на прехвърлените средства е приблизително $76 милиона.Три транзакции се...
ДЕК. 7, 2021 20:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

3 вълнуващи проекта за метавселена, според Coin Bureau

Говорейки в скорошно видео в YouTube, домакинът на Coin Bureau "Guy" каза на последователите, че три проекта за метавселена са позиционирани да успеят и вероятно може да гарантират успешни дългосрочни...
ДЕК. 7, 2021 14:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум кит купува милиарди Shiba Inu (SHIB) токени

Портфейлът “Tsunade” получи 72,266,047,517.25 Shib Inu на стойност над $2.57 милиона от неизвестен Етериум адрес в събота, според уебсайта за наблюдение на китове WhaleStats.Огромният портфейл сега съ...
ДЕК. 7, 2021 12:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света