НАЧАЛО Други

Британска аукционна къща продава иззето крипто от Белгия

ФЕВ. 23, 2019 21:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Британска аукционна къща продава иззето крипто от Белгия

Wilsons Auction House във Великобритания ще бъде домакин на търг за криптовалути - около 315 токена.


Монетите са разпределени в Биткойн, Bitcoin Gold и Биткойн Кеш. Целодневното наддаване ще започне на 28-ми февруари. Първоначално иззети от белгийските власти, токените бяха свързани с тъмен уеб пазар. Те имат приблизителна стойност от около 300 000 паунда (или $400 000).

Преди това Wilson бяха първите, които пускат на аукцион Monero (около 167 токена), които се продадоха за по-малко от 10 000 паунда.


Компанията казва на своя уебсайт, че договорът привлича значително внимание.


"Договорът, който привлече значителен интерес от други компании в Европа, е първият по рода си, присъден на аукционна къща. Wilsons Auctions ще улеснят съхраняването и продажбата на конфискувани активи, управлявани от федералното правителство на Белгия."

Токените ще бъдат разделени на партиди, с минимум 0,5 BTC в един лот. BTC форковете ще имат по-големи партиди по отношение на обема на монетите.

Криптовалутите, които имат колеблива стойност от около 300 000 паунда, ще бъдат разделени на редица лотове, привлекателни за глобалната аудитория, като BTC варира от 0,5 до 4 токена, а BCH и BTG лотовете ще съдържат по-голям брой монети.

Аукционната къща: Ние сме по-добри от крипто борсите


Wilsons се наричат „водеща консултантска служба за световните правоприлагащи органи“.

Подходът на белгийските и британските правителства за продажба на конфискувани криптовалути се различава от подхода на САЩ. Министерството на правосъдието проведе самите търгове. САЩ направиха под $50 милиона, продавайки над 140 000 BTC, иззети от Silk Road, например. Правителството често продава конфискувано имущество, включително криптовалути. Милиардерът Тим Дрейпър спечели един от търговете за монетите от Silk Road.

Wilson също така твърдят, че е по-добре да се купуват криптовалути по този начин. Според Ейдън Ларкин, ръководител по възстановяване на активи в Wilsons:

Този договор ни позволява да разширим допълнително предлагането на криптовалути и да премахнем рисковете, които могат да бъдат свързани с търговията с нерегулирани виртуални борси. Ние правим криптовалутите достъпни за всички, като приветстват нови купувачи, както и опитни инвеститори.

Макар че има много регулирани борси, от които да избирате, ще бъде трудно да се намерят повече от 100 BTC на стабилна цена. Офертите трябва да са интересни за гледане. Какво щеше да стане, ако по време на наддаването имаше срив на цените? Ясно е, че това е риск, който участниците в търга трябва да поемат.


Wilson очакват интереса на хората от цял свят. Те редовно осигуряват онлайн и лични търгове във Великобритания.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света