НАЧАЛО Други

Brave влиза в парньорство с Binance

МАР. 25, 2020 22:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Brave влиза в парньорство с Binance

Brave си партнира с Binance, за да внесе в браузъра крипто търговия на своите 13 милиона потребители.

Widget Binance позволява на Brave потребителите да извършват крипто сделки, без да напускат браузъра.


Брандън Айх, главен изпълнителен директор на Brave Software, обясни причината зад това партньорство:


Фокусът ни винаги е бил върху нашите потребители. Този път става въпрос за правене на криптовалутите по-използваеми от повече хора. Вече имаме 1,6 милиона потребители, които използват крипто, които са се регистрирали в програмата за награди за BAT; сега те ще могат да извършват крипто сделки, без да напускат браузъра.


Widget Binance ще се появи в новия раздел на Brave Nightly. Nightly е версия на Brave за “тестване и разработка”, която се актуализира всяка вечер. Widget Binance ще стане наличен в основната версия на браузъра някъде през април.


Потребителите ще могат да влязат в приспособлението със своя съществуващ акаунт в Binance. За потребители в САЩ, Brave си партнира с Binance.US. Различни регионални филиали на Binance ще бъдат на разположение на Brave потребители по целия свят.


Според Айх, widget-ът е фокусиран най-вече върху търговията и може да липсват някои от по-модерните функции на Binance. Но всички търговски двойки, налични в локализираната версия на Binance, ще бъдат достъпни чрез приспособлението.


Сигурността и поверителността остават централни за Brave, се казва в прессъобщението на фирмата:


Освен това, Widget-ът на Binance е вграден в Brave и не е натоварен iframe (вграден отдалечен документ), който опазва поверителността на потребителя. API коловете ще се извършват в Binance само ако потребителят се удостоверява чрез OAuth и взаимодейства с widget-а.


Тази конфигурация означава също, че Brave наистина трябва да се тревожи за това, дали KYC и AML се спазват, вместо да разчита на партньорската борса.


Изпълнителният директор на Binance заяви следното:


Binance Widget в ориентирания към поверителност браузър- Brave, вдъхва по-безопасен начин за покупка и продажба на криптовалута, а също така улеснява преживяването на потребителя, търговията и взаимодействието с екосистемата Binance. Очакваме с нетърпение нашето дългосрочно партньорство с Brave, за да улесним още по-лесното взаимодействие с крипто и да насърчим повече полза в близко бъдеще.


Bravebook, Bravephone, Brave Messenger?


Бъдещето е интересно тук. Айх потвърди, че Brave е разгледал възможността за разширяването му в други области, като комуникация и операционни системи за смартфони и компютри. Засега обаче Brave е изцяло фокусиран върху браузъра.


Съобщението за това партньорство съвпада с докладите на Google, че се отказва от пускането на Chrome M82 и прехвърля ресурсите си за развитие на M83 поради COVID-19.


Ако Binance може да се възползва от огромната потребителска база на Brave, това би довело до наплив на нова ликвидност в страдащите крипто пазари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Ивайло МАР. 27, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск не строи на Етериум бокчейна

Коментарите на Мъск дойдоха в отговор на твърдението на Уилям Шатнър, че Мъск се е срещнал с Виталик Бутерин, за да решат какво да строят на Етериум. Канадският актьор е фен на криптовалутите от...
ЮЛИ. 4, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Партньор на Visa си колаборира с Ripple

Currencycloud твърдят, че партньорството с Ripple ще помогне за разширяване на бизнеса до места, където регулациите и ограниченията потискат възможностите за малките и средните предприятия (МСП), се к...
ЮЛИ. 4, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Успехът на Ripple като платежна компания може и да не е в полза на XRP, според Антъни Помплиано

Говорейки в последния епизод на The Pomp Podcast, Помплиано очерта причините си да бъде фен на Ripple. Според Помп, Ripple се отличава като блокчейн базирана платежна компания, която е успяла да изгра...
ЮЛИ. 3, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Япония започва да експериментира с дигиталната йена

BoJ иска да дигитализира пари, но остава да видим дали Япония може да настигне Китай, който вече е започнал да тества собствения си CBDC. Това е първият път, когато BoJ разкри, че ще започне процес за...
ЮЛИ. 3, 2020 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света