НАЧАЛО Прессъобщения

Борба между Solana и Shiba Inu: Може ли цената на Furrever Token от $0.000648 и обещанията 15Х възвръщаемост на инвестициите да доведат до възстановяване на крипто сектора?16.05.2024 17:38 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Борба между Solana и Shiba Inu: Може ли цената на Furrever Token от $0.000648 и обещанията 15Х възвръщаемост на инвестициите да доведат до възстановяване на крипто сектора?Докато Solana и Shiba Inu се борят с пазарните спадове, всички погледи се насочват към Furrever Token - обещаващ нов играч в крипто пространството.

С атрактивна цена от $0.000648 и с потенциал за 15Х възвръщаемост на инвестицията, Furrever Token предлага уникални характеристики, които го отличават, включително стикери на тема дигитални котки и ангажиращи предизвикателства за общността. С продължаващото състезание за печелене на $20,000 тази очарователна криптовалута е готова да привлече интереса на инвеститорите и евентуално да поведе възстановяването на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana изпреварва Ethereum в TEV: какво означава това за крипто пазара

Понастоящем на цена от $162 и с 6% по-висока от вчера, Solana (SOL) наскоро генерира повече обща икономическа стойност (TEV) от Ethereum за първи път. На 12 май TEV на Solana достигна $2,248,681, надминавайки $1,977,416 на Ethereum. TEV, която съчетава таксите за транзакции и стойността на миньорите/екстракторите (MEV), измерва полезността и приемането на дадена мрежа.

Крис Бърниске, бивш анализатор на Ark Invest, подчерта значението на проследяването на TEV за блокчейн от първи слой (L1) като Solana. Той отбеляза, че по-високата TEV предполага повишено използване и търсене, което може да предложи по-голяма гъвкавост на икономическата политика на мрежата.
Това постижение обаче предизвика някои противоречия. Критиците твърдят, че сравняването на TEV на Solana с тази на Ethereum, без да се вземат предвид решенията от втори слой (L2), е подвеждащо. Решенията от втори слой, изградени върху Ethereum, подобряват мащабируемостта и намаляват таксите, като разтоварват някои дейности от основната блокчейн мрежа на Ethereum. Един коментатор посочи, че изключването на втори слой пропуска значителна дейност на Ethereum.

Въпреки критиките, сравненията на TEV остават ценни. Бърниске обясни, че всеки блокчейн от втори слой работи в своето блоково пространство, а сравненията на TEV обикновено се правят на база първи слой спрямо първи слой. Все пак някои смятат, че решенията от втори слой са неразделна част от по-големи екосистеми като Ethereum, която се сблъсква с високи такси. Понастоящем таксите за Ethereum понякога падат дори под тези на Tron.

Този крайъгълен камък подчертава развиващия се характер на крипто пазара и конкуренцията между блокчейн мрежите.

Shiba Inu (SHIB) гледа към възстановяване на фона на колебанията на Ethereum

Shiba Inu (SHIB), която понастоящем се оценява на $0.00002446 и се е покачила с 1% от вчера, може да е готова за значително движение въпреки мечите тенденции на по-широкия пазар. Крипто коментаторът и пазарен анализатор Dami DeFi обърна внимание на последните ценови движения на SHIB, като отбеляза, че продължаващата консолидация може да подготви почвата за ключов тласък. SHIB се стреми да възобнови възхода си от края на февруари, при който от 25 февруари до 5 март се наблюдаваше повишение с 380%, достигайки годишен връх от $0.0000456. Пазарните сътресения и намалената инерция обаче доведоха до почти 50% корекция от този връх.

Интересно е, че по време на този спад SHIB формира модел на падащ клин, характеризиращ се с две сближаващи се трендови линии, наклонени надолу. Този модел често сигнализира за потенциално обръщане, което предполага възможност за пробив на цената нагоре. Данните от веригата подкрепят тази перспектива, като показват значително намаление на валутните резерви на SHIB.

Освен това намаляването на валутните резерви спомага за намаляване на натиска от продажби, подкрепяйки положителното ценово действие. Dami очаква SHIB да отбележи значителен ръст на цената, след като излезе от падащия клин. Непосредствената цел е ръст, който да доведе SHIB до $0.00003456.

Данните за дериватите на SHIB показват смесени сигнали, като обемът е спаднал с 26% до $228 милиона, а откритият интерес се е увеличил леко с 1.22% до $66.9 милиона. За да се избегнат по-силни спадове, непосредствената цел на SHIB е да надхвърли $0.00002350, създавайки предпоставки за потенциално възстановяване.

Furrever Token (FURR): На фона на пазарните спадове той процъфтява

На фона на настоящия пазарен спад Furrever Token (FURR) се откроява с това, че запазва инерцията си и привлича интереса на инвеститорите. Понастоящем на атрактивна цена от $0.000648, Furrever Token предлага убедителна възможност с потенциал за до 15Х възвръщаемост. Тази уникална криптовалута съчетава забавлението и очарованието на очарователните визуализации на тема дигитални котета със солиден инвестиционен потенциал.

Изградена върху блокчейна BNB-20, Furrever Token има общо предлагане от 9 милиарда токена, като 65% са налични по време на предварителната продажба, 25% са разпределени за листвания на DEX, а 10% са запазени за екипа, заключени за една година, за да се гарантира стабилност и доверие. Екосистемата на Furrever Token включва ангажиращи функции като стикери на тема котки, емотикони и редовни предизвикателства за общността, които превръщат ежедневните взаимодействия във възхитителни преживявания.

Furrever Token вече е набрал над $1.1 милиона и наближава края на осмия етап на предварителна продажба, като целта е да се наберат $1.9 милиона, преди да се пусне на PancakeSwap. Проектът е преминал през одити за сигурност, за да се гарантира безопасна и надеждна инвестиционна среда до колкото е възможно. С активна и разрастваща се общност в Telegram, Furrever Token набляга на прозрачността и ангажираността.

Като добави към вълнението, Furrever Token обяви конкурс за тези с най-голям общ брой покупки на стойност, с награден фонд от $20,000. Продължавайки до 27 май, този конкурс предлага значителни награди за 10-те най-големи купувачи, като те варират от $5,000 до $1,000 на стойност FURR. Това представлява отлична възможност за инвеститорите да увеличат възвръщаемостта си, като същевременно участват в оживена общност.

Присъединете се към общността на Furrever Token днес и се възползвайте от тази уникална инвестиционна възможност. Посетете furrevertoken.com, за да научите повече и да си осигурите токени преди края на предварителната продажба. Не пропускайте шанса да инвестирате в най-сладката криптовалута на пазара и потенциално да постигнете добра възвръщаемост.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.