НАЧАЛО Прессъобщения

Бум на облачният майнинг на Bitcoin точно преди халвинга? Bitcoin Minetrix може да има точното решение

27.03.2024 22:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бум на облачният майнинг на Bitcoin точно преди халвинга? Bitcoin Minetrix може да има точното решение

Новините за Bitcoin халвинга взривяват крипто пространството, като някои инвеститори бързат да закупят $BTC, а други - миньорска техника. Но времето може да не е достатъчно.

Халвингът ще се състои след по-малко от месец, а крипто майнингът изисква свободно пространство, закупуване на скъпа техника и настройването й, което далеч не е лесна работа за обикновения инвеститор.

За щастие, има проекти, които могат да улеснят целия процес – като например Bitcoin Minetrix. Но да се върнем на темата – защо клауд майнингът е популярен точно сега?

Купете Bitcoin Minetrix

Последен шанс за големи награди

Предстоящият Bitcoin халвинг събира вниманието на крипто общността, тъй като наградите за миньорите предстои да намалеят от 6.25 Биткойна за добит блок до 3.125 BTC. Очаква се това значимо събитие да се случи около 20-ти април, което означава, че остават по-малко от 30 дни за подготовка. Този момент представлява критична точка за тези, които търсят да увеличат своята печалба от добив на Bitcoin , преди наградите да се редуцират наполовина.

За желаещите да започнат добив сега обаче предизвикателството не е само в инвестицията в оборудване. Покупката, инсталацията и настройката на копачки изисква значително време – ресурс, който е също толкова ценен, колкото и финансовите инвестиции.

Облачен добив с Bitcoin Minetrix – мисията възможна

Облачният добив с Bitcoin Minetrix предлага уникална възможност да участвате в процеса на крипто добив без необходимостта от инвестиция в скъпа техника. Ключът към тази мисия е иновативната Stake-To-Mine концепция, която позволява на инвеститорите да добиват Bitcoin, като единствено трябва да закупят $BTCMTX токени и да ги поставят в стейкинг пула. Този процес емулира добивната дейност, но вместо да се налага да се справяте със сложностите и разходите за електроенергия и оборудване, вие просто “изгаряте” своите токени в замяна на изчислителна мощност.

Така, когато стейквате своите токени в пула, вие активно участвате в процеса на добив, но с много по-малко усилия и инвестиции от традиционния добив. В крайна сметка, добитите BTC от тази дейност могат да бъдат прехвърлени директно във вашия крипто портфейл, където могат да бъдат използвани или инвестирани по ваше усмотрение. Това открива вратата към добива на Bitcoin за широк кръг от инвеститори, които иначе може да не са имали ресурсите или техническите познания да участват в тази печеливша дейност.

Купете Bitcoin Minetrix

Как се случва целият процес?

Процесът зад Bitcoin Minetrix е планиран с ясна стратегия за максимизиране на рентабилността на инвестициите. От общия брой целево финансиране, значителна част, а именно 42.5%, е предназначена за покупката на необходимата техника и изграждането на специализиран център за добив. Това осигурява основата за ефикасен и продуктивен добив на криптовалути.

В случай че инвестициите не достигнат до очакваната рентабилност, проектът предвижда наемането и управлението на различни платформи за добив, като по този начин се оптимизира процеса и се максимизират възможностите за печалба.

Освен това, при увеличение на цената на $BTCMTX, инвеститорите ще имат възможност да обменят своите стейкинг награди за допълнителна изчислителна мощност. Така те ще могат да увеличат своята рентабилност в дългосрочен план. Тази стратегия предлага гъвкавост и устойчивост на проекта, давайки на инвеститорите увереност в потенциала за растеж и дългосрочна печалба.

Как да купя Bitcoin Minetrix?

Ако ви харесва идеята зад Bitcoin Minetrix, в следващите стъпки ще ви покажем как да закупите токени.

  1. Изберете и настройте крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени, например MetaMask или Trust Wallet. Това ще ви позволи да приемате и съхранявате вашите $BTCMTX токени след покупка.
  2.  Купете Ethereum (ETH) или Tether (USDT) от доверена криптовалутна борса като Coinbase, Binance, или Kraken. Тези криптовалути ще ви трябват за обмен срещу $BTCMTX токени.
  3. Отворете уебсайта на Bitcoin Minetrix и намерете страницата за покупка или предпродажба на токени.
  4. След като сте на подходящата страница, свържете вашия крипто портфейл и използвайте ETH или USDT за закупуване на желаното количество $BTCMTX токени. Потвърдете транзакцията.
  5. Вкарайте токени в стейкинг пула, за да имате дялово участие в облачния добив на Биткойни.

Купете Bitcoin Minetrix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.